MSI Wind D130 kétmagos Atom processzorral

A nettop piac, ha kisebb mértékben is, mint a netbookok szegmense, de azért határozottan növekszik. Az MSI a nettopok között egy új, olcsó asztali konfigurációt mutatott be, amely az Intel Atom processzora köré épül. A Wind D130-as modellben már nem egy, hanem kétmagos Atom CPU foglal helyet, a rendszer ezen kívül optikai meghajtót is tartalmaz, így teljes értékű, ám kedvező árú asztali megoldásnak tekinthető.

MSI Wind D130 kétmagos Atom processzorral

A nettop piac, ha kisebb mértékben is, mint a netbookok szegmense, de azért határozottan növekszik. Az MSI a nettopok között egy új, olcsó asztali konfigurációt mutatott be, amely az Intel Atom processzora köré épül.

Az MSI tájékoztatása alapján a Wind D130-as készülékben egy Atom 330-as, 1,6 GHz-es órajelen üzemelő, kétmagos processzor foglal helyet. A készülék 2 GB DDR2-es memóriával, egy DVD-íróval és nyolccsatornás, integrált audió vezérlővel egyaránt fel van szerelve.

A gépről készült képek alapján ebben a Wind nettopban is található ventilátor a ház hátulján, amely alacsony fordulatszámon és mindösszesen 30 dB-es zajszint mellett dolgozik, így a gyártó hasonlata alapján halkabb, mint egy könyvtár. Az MSI szerint a komplett rendszer mindössze 35W-ot fogyaszt.

A Wind D130 letisztult, egyszerű dizájnnal bír, a termék háza matt fekete festéssel érkezik. A gyártó szerint a termék alacsony fogyasztása miatt kitűnően alkalmas 24 órás használatra is, például fájlszerverként, vagy akár e-mail szerverként is. A kis újdonság remélhetőleg hamarosan piacra kerül, várható végfelhasználói árával kapcsolatban még nem szolgált információkkal a vállalat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward