MSI GeForce GTX 260 1792 MB memóriával

Az MSI mérnökei a legfrissebb hírek szerint egy igazi videokártya különlegességet készítettek, amelyet a gyártó hivatalosan a március 3-a és 8-a között megrendezésre kerülő CeBit keretein mutat majd be. A friss termék az Nvidia GeForce GTX 260-as modelljét veszi alapul, ám az MSI a kártyához új, egyedi hűtőt készített, de természetesen nem csak emiatt mondható különlegesnek az újdonság.

MSI GeForce GTX 260 1792 MB memóriával

Az MSI mérnökei a legfrissebb hírek szerint egy igazi videokártya különlegességet készítettek, amelyet a gyártó hivatalosan a március 3-a és 8-a között megrendezésre kerülő CeBit keretein belül mutat majd be. A friss termék az Nvidia GeForce GTX 260-as modelljét veszi alapul, ám az MSI a kártyához új, egyedi hűtőt készített.

A kártya N260GTX Lightning típusjelzéssel kerül majd a boltok polcaira. A friss megoldás piros nyomtatott áramköri lapra épül és 8+2 fázisú tápellátással gazdálkodik. A terméken elhelyezett kétslotos, két ventilátorral ellátott hűtő alumínium lamellákkal és összesen 5 darab heat pipe csővel próbálja a lehető leghatékonyabban hűteni a GPU-t. Az MSI  hosszú élettartamú (5000 órás) kondenzátorokat helyezett el a terméken, amely egyébként D-Sub, DVI és HDMI kimenetekkel egyaránt fel van vértezve. Ami miatt egyedinek és különlegesnek nevezhető az új modell, az nem más, mint a rajta elhelyezett GDDR3-as típusú videó memória mérete: a vállalatnál úgy döntöttek, hogy a referencia modelleknél kétszer több, azaz 1792 MB-nyi video rammal látják el a terméket.

A gyártó valószínűleg a kártya memória-, GPU és Shader órajeleinél is tartogat majd meglepetéseket, ám ezekről a paraméterekről egyelőre még nem hullott le a lepel. Az már biztos, hogy a vállalat egy AirForce panel névre keresztelt kis kiegészítőt is mellékel a kártyához, amelynek segítségével az alkatrészeinek (RAM, GPU, Shader) órajelét lehet majd ellenőrizni, illetve az információk szerint akár módosítani is. Az N260GTX Lightning pontos megjelenésével és ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek hírek, ezekről, illetve a termék pontos specifikációiról majd a CeBit folyamán jelenhetnek meg részletek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward