MSI alaplap AMD 760-as lapkakészlettel

Az MSI egy új alaplapot készített, amellyel kifejezetten a költséghatékony megoldásokat kereső felhasználókat próbálják majd célba venni. A termék a 760GTM-P33-as típusjelzést viseli s az AMD 760G északi hídjából, valamint az SB710-es hídból álló lapkakészlet köré épül. Az alaplapon mindössze kettő darab DDR2-es memória foglalat helyezkedik el, ez is jelzi a költséghatékony megoldás tényét.

MSI alaplap AMD 760-as lapkakészlettel

Az MSI egy új alaplapot készített, amellyel kifejezetten a költséghatékony megoldásokat kereső felhasználókat próbálják majd célba venni. A termék a 760GTM-P33-as típusjelzést viseli s az AMD 760G északi hídjából, valamint az SB710-es déli hídból álló lapkakészlet köré épül. Az alaplapon mindössze kettő darab DDR2-es memória foglalat helyezkedik el, ez is jelzi a költséghatékony megoldás tényét.

A Micro-ATX formátumú újdonság Socket AM2+-os processzorfoglalattal bír, de természetesen támogatást nyújt a Socket AM3-as tokozású központi egységek számára is. Az alaplap 4+1 fázisú tápellátással rendelkezik, amely az MSI APS (Active Phase Switching – aktív fázisváltás) technológiáját is magában hordozza az energiatakarékos működés érdekében. Az SB710-es déli híd jóvoltából az alaplapon összesen 6 darab SATA 3 Gbps-os port és egy IDE csatlakozó is jelen van. A 760G északi hídon beül egy AMD Radeon HD 3000-s sorozatú integrált videó vezérlő lapul, amely a 780G-ben helyet foglaló megoldásnál alacsonyabb, 350 MHz-es magórajelen üzemel. A lapkakészlet nem rendelkezik Hybrid Crossfire támogatással, sőt, a HD videók lejátszásának gyorsítását is kispórolták belőle. A DVD lejátszáshoz és a különböző 2D-s vizuális szoftverekben alkalmazott nagyításokhoz (Acrobat, PowerPoint) továbbra is jár gyorsítás.

A videó kimenetek között csak DVI és D-Sub portok vannak jelen, de ebben a kategóriában nem csoda, hogy hiányzik a HDMI port. A termék nyolccsatornás integrált audió vezérlővel, Gigabites Ethernet csatlakozóval, valamint egy PCI Express x16-os, egy PCI Epxress x1-es és két hagyományos PCI slottal rendelkezik. Az MSI 760GTM-P33 hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban is, a Windows 7 Ready alaplap ára 100 dollár alatt fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward