Most az európaiak is jól járnak a BFG akciójával

Nemrégiben indított akciót az EVGA és a BFG, amelynek keretein belül a GeFrce GTX 280 és GeForce GTX 260 amerikai vásárlóinak pénzvisszafizetést ajánlottak, ugyanis azok, akik elsők között vették meg a kártyákat, jóval többet fizettek értük, mint azok, akik vártak néhány hetet, ugyanis az Nvidia a GeForce 2xx sorozat esetében jelentős árcsökkentést vitt véghez. A két gyártó különböző módon próbálta kártalanítani azokat a vásárlókat, akik június 16 és július 16 között vásárolták csúcskártyáikat: az EVGA saját termékeire beváltható utalványokat, míg a BFG készpénzt ajánlott fel a vásárlók kártalanítására.

Most az európaiak is jól járnak a BFG akciójával

Nemrégiben indított akciót az EVGA, az XFX és a BFG, amelynek keretein belül a GeFrce GTX 280 és GeForce GTX 260 amerikai vásárlóinak pénzvisszafizetést ajánlottak, ugyanis azok, akik elsők között vették meg a kártyákat, jóval többet fizettek értük, mint azok, akik vártak néhány hetet, ugyanis az Nvidia a GeForce 2xx sorozat esetében jelentős árcsökkentést vitt véghez. A három gyártó különböző módon próbálta kártalanítani azokat a vásárlókat, akik június 16 és július 16 között vásárolták csúcskártyáikat: az EVGA saját termékeire beváltható utalványokat, míg a BFG és az XFX készpénzt ajánlott fel a vásárlók kártalanítására.

A hírek hallatán az európai és így a magyar vásárlók is elszomorodtak, hogy megint kimaradnak a jóból, ám most számukra is jó hírekkel szolgál a BFG: minden európai vásárlót kártalanítanak, aki június 16 és július 16 között vette GeForce 260-as vagy 280-as kártyáját és a vásárlást követő 30 napon belül regisztrálta termékét a gyártó oldalán.

A BFG kiterjesztett akciójában maximum 120 dollárnak megfelelő összeget fizet ki a vásárlók számára, amely a kártya és az érte kifizetett összeggel arányosan változik. A gyártó a vásárlók pénzét az aktuális ország hivatalos valutájában fizeti ki, az átváltás dollárról történik a hivatalos árfolyam alapján. Azok, akik már korábban regisztrálták termékeiket, maximum augusztus 20-ig nyújthatják be "kártérítési" igényeiket a BFG felé, ahol ellenőrzik a vásárlás tényét, valamint azt, hogy a felhasználó a vásárlást követően valóban 30 napon belül regisztrálta-e magát a gyártó oldalán, ezután pedig kifizetik a megállapított összeget.

A BFG akciójára itt lehet jelentkezni, ha megfelelünk a fenti kritériumoknak. Sajnos nem túl valószínű, hogy a vásárlástól számítva 30 napon belül sokan regisztrálták volna magukat a gyártó oldalán, akik pedig kifutottak a 30 napos regisztrációs limitből, ki is esnek a BFG akciójából.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward