Mini-ITX házakkal támad az Antec

Az Antec termékei igen népszerűek világszerte, ugyanis a gyártó minőségi, innovatív házakkal próbál a felhasználók kedvében járni. A termékpalettán ezúttal két új Mini-ITX laplapok fogadására felkészített újdonság kapott helyet, amelyek az ISK300-150 és az ISK 320-150-es típusjelzéseket kapták.

Mini-ITX házakkal támad az Antec

Az Antec termékei igen népszerűek világszerte, ugyanis a gyártó minőségi, innovatív házakkal próbál a felhasználók kedvében járni. A termékpalettán ezúttal két új, Mini-ITX laplapok fogadására felkészített újdonság kapott helyet, amelyek az ISK 300-150 és az ISK 320-150-es típusjelzéseket kapták.

A pici házakat a gyártó kifejezetten a helytakarékos konfigurációk építésén gondolkozó vásárlóknak ajánlja: mindkét termék 96 x 222 x 328 mm-es mérettel büszkélkedik, súlyuk pedig egyenként 2,5 Kg. A jövevények 0,8 mm vastag hidegen hengerelt acélból készült vázszerkezetre épülnek. A házak előlapján egy 5,25 hüvelykes meghajtó helyet alakítottak ki, de természetesen a szokásos előlapi csatlakozók sem hiányoznak a kínálatból. A házakon két darab USB 2.0-s portot, egy fejhallgató kimenetet, egy mikrofon bemenetet, valamint egy eSATA kivezetést találunk.

Az Antec mindkét újdonságában elhelyezhetünk két darab 2,5 hüvelykes mobil merevlemezt, vagy SSD meghajtót, a rendszer tápellátásáról pedig egy 150W-os energiaforrás gondoskodik. A rendszerek 80 mm-es átmérőjű TriCool légkeverővel is fel vannak vértezve annak érdekében, hogy a szellőzés a lehető leghatékonyabb legyen. A két pici ház között csak egyetlen különbséget találunk: az ISK 300-150-es modell fekete előlapot tartalmaz, míg az ISK 310-150-es verzió esetében ezüstszínű, a másik modellétől kissé eltérő dizájnnal rendelkező előlapot találunk.

Az ISK 300-150-es és ISK 310-150-es házakra három év garanciát vállal. Mindkét újdonság 99,95 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward