Miért is kisebb az Eee PC akkumulátora?

A napokban adtuk hírül, hogy az Eee PC 900 első vásárlói 4 cellás, ám csak 4400 mAH-ás akkumulátorral vehették át hőn áhított készülékeiket. A korábbi tesztek alapján a kis készülékben 4 cellás 5200 mAh-ás vagy 4 cellás 5200 mAh-ás akkumulátornak kellett volna lapulnia, de nem így történt. A vásárlók ekkor nemtetszésüknek adtak hangot és értetlenül álltak az eset előtt, most viszont megszületett az ASUS hivatalos közleménye a dologgal kapcsolatban, amely természetesen tartalmazza a rendkívül kellemetlen hiba magyarázatát is.

Miért is kisebb az Eee PC akkumulátora?

A napokban adtuk hírül, hogy az Eee PC 900 első vásárlói 4 cellás, ám csak 4400 mAH-ás akkumulátorral vehették át hőn áhított készülékeiket. A korábbi tesztek alapján a kis készülékben 4 cellás 5200 mAh-ás vagy 4 cellás 5800 mAh-ás akkumulátornak kellett volna lapulnia, de nem így történt. A vásárlók ekkor nemtetszésüknek adtak hangot és értetlenül álltak az eset előtt, most viszont megszületett az ASUS hivatalos közleménye a dologgal kapcsolatban, amely természetesen tartalmazza a rendkívül kellemetlen hiba magyarázatát is.

A vásárlók egy kínos hiba áldozatai lettek, ugyanis a korábbi tesztekben szereplő Eee PC 900-as noteszgépekbe véletlenül nagyobb, 4 cellás 5200 mAh-ás és 4 cellás 5800 mAh-ás akkumulátorokat küldött ki a gyártó. A vállalat elismerte, hogy az újdonság alaphelyzetben 4 cellás 4400 mAh-ás akkumulátorral kerül forgalomba, ám arról is beszámolt, hogy a közeljövőben 5800 mAh-ás akkumulátort is fog kínálni a készülékekhez, amelynek segítéségével a vásárlók majd lecserélhetik a gyengébb, gyári egységeket.

Természetesen a kellemetlen hiba miatt kárpótolja az ASUS a vásárlóit: az gyártó állítása szerint az elégedetlen vásárlók számára ingyenesen biztosítja majd a nagyobb, 5800 mAh-ás akkumulátort. Az ASUS jelenleg a csereprogram előkészületein munkálkodik, az "akcióval" kapcsolatos részletekről ígéreteik szerint hamarosan tájékoztatják a közvéleményt. Az eset rendkívül kínos, de a vezetés legalább megpróbálja kiköszörülni a csorbát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward