Memóriahűtő a Thermalright kínálatában

A Thermalright egy új, ötletes hűtővel kedveskedik a felhasználók és az overclockerek számára: a gyártó piacra dobta HR-07 DUO típusjelzéssel ellátott memóriahűtő alkalmatosságát, amely passzív módon próbálja a modulok által termelt hőt elvezetni. A megoldás nem tartalmaz ventillátort, így gyakorlatilag teljesen zajtalanul teszi a dolgát.

Memóriahűtő a Thermalright kínálatában

A Thermalright egy új, ötletes hűtővel kedveskedik a felhasználók és az overclockerek számára: a gyártó piacra dobta HR-07 DUO típusjelzéssel ellátott memóriahűtő alkalmatosságát, amely passzív módon próbálja a memória modulok által termelt hőt elvezetni. A megoldás nem tartalmaz ventillátort, így gyakorlatilag teljesen zajtalanul teszi a dolgát.

A Thermalright megoldása akár négy memória modul használata esetén is alkalmazható, a termékből ugyanis kétféle méret készül: egy alacsony kivitel (Type L) és egy magas kivitel (Type H), amelyek aztán kombinálhatóak, így tökéletesen ellátják a négy memóriamodullal felszerelt rendszer hűtési igényeit. A HR-07 DUO heat pipe csövei alumínium hőelvezető lapokkal és alumínium bordákkal vannak kapcsolatban: a lamellák a memória modul fölött, a két heat-pipe csövön helyezkednek el, így egy jól szellőző házban átáramlik közöttük a levegő. A HR-07 DUO sokkal helytakarékosabb kivitellel rendelkezik, mint a HR-07-es előd, emellett mégis hatékonyan képes a hőt elvezetni a memória modulokról.

A Type L kódnévre hallgató HR-07 DUO hűtő 128 x 19 x 56.28 mm-es méretekkel és 80 grammos súllyal rendelkezik, a Type H modell 128 x 19 x 85.28 mm-es, súlya pedig 85 gramm. Az újdonság hamarosan kapható kereskedelmi forgalomban, a gyártó azonban nem közölte a termék pontos árát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward