Megújult a Sony Mylo: itt a második modell

Megújult a Sony Mylo névre hallgató hordozható kéziszámítógépe, amely SOny Mylo 2 elnevezéssel kerül forgalomba. Az új készülék 800x480 pixeles felbontású, 3,5 hüvelykes képátlóval bíró érintőképernyőt hordoz magában, az eszköz 1 GB beépített tárhellyel érkezik. A Mylo 2 beépített 1,3 Megapixeles kamerával, 802.11b/g WiFi adapterrel és színes "információs" ledekkel is fel van fértezve.

Megújult a Sony Mylo: itt a második modell

Megújult a Sony Mylo névre hallgató hordozható kézi számítógépe, amely Sony Mylo 2 elnevezéssel kerül forgalomba. Az új készülék 800x480 pixeles felbontású, 3,5 hüvelykes képátlóval bíró érintőképernyőt hordoz magában, az eszköz 1 GB beépített tárhellyel érkezik. A Mylo 2 beépített 1,3 Megapixeles kamerával, 802.11b/g WiFi adapterrel és színes "információs" ledekkel is fel van vértezve.

A kis eszköz képes a WMA, MP3, AAC, ATRAC és az MPEG4-es fájlok lejátszására, a készülék Flash Lite 3 kompatibilis, azaz könnyedén megbirkózik a YouTube videókkal is. A Mylo 2 Netfront alapú böngészővel rendelkezik, az újdonság segítségével zökkenőmentesen használhatjuk az AIM, Gtalk, Yahoo, IM vagy akár a Skype hozzáférésünket egyaránt. A Sony terméke bővíthető Widget panellel is büszkélkedik, amely a Google, YouTube ésa Facebook szolgáltatásaihoz könnyedén hozzáfér, de segítségével lehetőségünk van podcast, vagy rss információk fogadására is.

A Sony Mylo 2 szállítása még ebben a hónapban megindul, a kis készülék várható végfelhasználói ára 300 dollár körül helyezkedik el, ebben az árban ingyenes Wayport WiFi hozzáférés is található, amely 2010. december 31-ig használható fel az egyik legnépszerűbb gyorsétterem lánc üzleteiben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward