Megjött az OLED billentyűs OCZ Sabre

Az OCZ mérnökei elkészültek a vállalat legfrissebb billentyűzetével, amely Sabre névre hallgat és a szokásosak mellett összesen kilenc darab OLED kijelzővel ellátott funkció billentyűt is tartalmaz, amelyeket a mellékelt segédprogramnak megfelelően az egyes alkalmazásoknak megfelelően különböző funkciókkal láthatunk el, így a munka hatékonyan és gyorsan elvégezhető, a játék pedig új lendületet kap a kijelzővel ellátott gyorsgomboknak köszönhetően.

Megjött az OLED billentyűs OCZ Sabre

Az OCZ mérnökei elkészültek a vállalat legfrissebb billentyűzetével, amely Sabre névre hallgat és a szokásosak mellett összesen kilenc darab OLED kijelzővel ellátott funkció billentyűt is tartalmaz. Ezek a mellékelt segédprogramot használva az egyes alkalmazásokban különböző funkciókat láthatnak el, így a munka hatékonyan és gyorsan elvégezhető, a játék pedig új lendületet kap a kijelzővel ellátott gyorsgomboknak köszönhetően.

A termék hardcore játékosoknak és irodai alkalmazásokat futtató felhasználóknak egyaránt jó választás lehet, ugyanis a mellékelt alkalmazásban az egyes programokhoz különböző gyorsbillentyűket rendelhetünk. Ezeket bármilyen szöveggel vagy képpel elláthatjuk, így gyorsíthatjuk a munkavégzést, ugyanis mindig „kéznél van” a szükséges funkció. Az egyes programokhoz előre beállított gyorsbillentyű-kiosztás az alkalmazás indításakor betöltődik, ekkor a billentyűkön látható ikonok is automatikusan megváltoznak, ez pedig összességében rendkívül kényelmes használatot biztosít. A gombokhoz különböző egyszerűbb parancsokat, vagy akár bonyolultabb makrókat is hozzá lehet rendelni.

A billentyűzet egyébként 522 x 182 x 31 mm-es méretekkel bír, súlya pedig 1,2 Kg. A termék USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik a rendszerhez és tartalmaz 128 MB-nyi memóriát, amelyben az egyes programokhoz tartozó OLED billentyű beállítások foglalnak helyet. A Sabre kék ledes szegédvilágítással is el van látva sőt, a NUM-, Caps és Scroll Lock gombok visszajelző ledjei is kéken világítanak. A rendkívül jó minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően az OCZ Sabre a gyártó állítása szerint tartós és strapabíró darab: a termék billentyűi több, mint 5 millió leütést bírnak ki.

Az újdonság hamarosan elérhető kereskedelmi forgalomban is, ára 199 dollár. A gyártó a termékre egy év garanciát vállal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward