Megjött a Catalyst 9.5-ös verziója

Új hónap, új Catalyst meghajtóprogram az AMD-től. Ez a rendszer az elmúlt idők során már már-már megszokottá vált, no de nincs is semmi baj a gyakorlattal. A legfrissebb, 9.5-ös verziószámú Catalyst ezúttal is tartalmaz néhány újítást, valamint egyes játékok és rendszerek esetében teljesítménynövekedést is, de természetesen a különböző hibák javításai sem maradnak ki a sorból.

Megjött a Catalyst 9.5-ös verziója

Új hónap, új Catalyst meghajtóprogram az AMD-től. Ez a rendszer az elmúlt idők során már már-már megszokottá vált, persze nincs is semmi baj a gyakorlattal. A legfrissebb, 9.5-ös verziószámú Catalyst ezúttal is tartalmaz néhány újítást, valamint egyes játékok és rendszerek esetében teljesítménynövekedést is ígér, és természetesen a különböző hibák javításai sem maradnak ki a sorból.

A Windows XP-hez, Windows Vista-hoz és Windows 7-hez egyaránt elérhető, WHQL minősítéssel is rendelkező meghajtóprogram az AMD Game! weboldalán keresztül érhető el. A friss, Windows 7-es WHQL változat esetében újdonság, hogy a Radeon 2000-es, 3000-es és 4000-es sorozatú videokártyákhoz immáron elérhetővé vált a teljes, WDDM 1.1 WHQL támogatás is. A teljesítménynövekedés ezúttal három játékot érint:

[list type="unordered"]

[*]Company of Heroes – akár 10% teljesítménynövekedés egy GPU-val szerelt és Crossfire rendszerek esetében egyaránt

[*]Unigine Tropics DX9 – akár 11%-os teljesítménynövekedés egy kártyás és CrossfireX rendszerekben bekapcsolt élsimítás mellett

[*]BattleForge – maximum 10%-os javulás CrossfireX rendszerek esetében.

 

[/list]

Az AMD az ATI Video Converter esetében is eszközölt javításokat. A szoftver használatához Radeon HD 4800-as vagy 4600-as sorozatú videokártya és Windows Vista operációsrendszer szükséges. A Catalyst 9.5-tel kapcsolatos változások pontos listáját ezúttal is az aktuális kiadással kapcsolatos megjegyzésekben találjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward