Megjelent a Mafia II és III Definitive Edition, a trilógia többi tagja is hamarosan érkezik

Aki rendelkezik a 2. és a 3. résszel PC-n, az ingyen megkapja azokhoz az újításokat.

Megjelent a Mafia II és III Definitive Edition, a trilógia többi tagja is hamarosan érkezik

A több, mint 18 millió példányban elkelt Mafia a 2K-nek és a Hangar 13-nak hála egy új csomaggal jelentkezik, a Mafia Trilogy-val. Ahogyan a készítők megígérték számunkra, május 19-én megtörténtek az új és izgalmas bejelentések, így három külön korszakban ismerhetjük meg a szervezett bűnözők életét és játszhatunk mindegyik címmel Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en.

A Microsoft véletlen szivárogtatása igaznak bizonyult, hiszen a Mafia II: Definitive Edition megérkezett és máris játszható mindegyik támogatott platformon.

Természetesen nem kellett sokat várni, hogy a lelkes rajongók összehasonlítsák a régi és az új játékban a jeleneteket, így itt egy a változásokat bemutató videó:

A Mafia III: Definitive Edition is megjelent és szintén megvásárolható bárki számára, ehhez is kaptunk egy trailert.

A második részhez hasonlóan itt is van már összehasonlító videó, ám az igazság az, hogy nem úgy tűnik, hogy bármi változás is történt volna grafikailag, valószínűleg ilyen szinten nem is nyúltak a hozzá, inkább csak újra kiadták úgy, hogy benne van az összes megjelent DLC is.

Külön bónusz, ha rendelkeztél korábban a A Mafia II-vel vagy III-mal, akkor a játékok PC-n automatikusan Definitive Edition-re frissülnek számodra, vagyis ingyenes tartalmi csomagként érhetőek el. Ez akárhogy nézzük egy nagyon jó gesztus a kiadótól.

Az igazi durranás viszont egyértelműen a Mafia I: Definitive Edition, ami a sorozat rajongóinak feledhetetlen és talán sokaknak az egyik legemlékezetesebb játéka.

„Az eredeti Mafia nagy hatással volt arra, hogyan mesélnek el komoly történeteket a videojátékok, és tudjuk, hogy a sorozat rajongói mennyire tisztelik” mondta Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke és CCO-ja, aki a Mafia: Definitive Edition fejlesztését vezette a stúdió különböző irodáin át Csehországban (Brno és Prága), az Egyesült Királyságban (Brighton) és az Egyesült Államokban (Novato, Kalifornia). „Közel 20 évvel a Mafia sorozat kezdete után most remek lehetőségünk van, hogy játékosok új generációjának mutassuk be ezt a közkedvelt szériát, és alkalmat adjunk a rajongóknak, hogy újra átéljék Tommy történetét káprázatos látványvilág, valamint új sztori elemek és játékmechanikák kíséretében.”

A Mafia I: Definitive Edition az alapoktól felépített remake lesz új dialógusokkal, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel frissített forgatókönyvvel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve. A játék a Mafia III motorját fogja használni és változtatások prezentálásához egy pár másodperces vágyfokozó trailert is kaptunk.

Mivel az igazi és a legfontosabb bejelentés ezt a játékot érinti, ezért ez is lesz a legdrágább. 40 Eurós árat fognak elkérni érte, ám ha a Mafia Trilogy-val együtt vásároljuk meg, akkor 60 Euróért az összes cím a miénk lehet (PC-n).

A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. augusztus 28-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További részletek a hivatalos oldalon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap