Megindult a Radeon HD 4850 szállítása, képek

A legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, hogy a Raden 4800-as család legkisebb tagjának, azaz a Radeon HD 4850-esnek a megjelenésére már nem kell sokat várunk. A korábbi információk szerint a termék várhatóan június 18-án debütál, azaz már csak alig több, mint két hetet kell várnunk a termékre. Az AMD már megkezdte az újdonság szállítását: a Radeon HD 4850-es kártyák ezekben a pillanatokban éppen úton vannak az OEM partnerek és a viszonteladók felé.

Megindult a Radeon HD 4850 szállítása, képek

A legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, hogy a Radeon 4800-as család legkisebb tagjának, azaz a Radeon HD 4850-esnek a megjelenésére már nem kell sokat várunk. A korábbi információk szerint a termék várhatóan június 18-án debütál. Az AMD már megkezdte az újdonság szállítását: a Radeon HD 4850-es kártyák ezekben a pillanatokban éppen úton vannak az OEM partnerek és a viszonteladók felé.

Úgy tűnik, hogy a gyártó semmit sem bíz a véletlenre: a szállítás megindulása is azt jelzi, hogy a megjelenés napján és az azt követő néhány napban elegendő termékkel kívánnak a felhasználók rendelkezésére állni. A Radeon HD 4850 512MB-os kártya várhatóan a mától megrendezésre kerülő Computex 2008-as show keretein belül már látható lesz, a várakozások szerint az újdonságok várható, hivatalos végfelhasználói árait ugyancsak a Computex-en fogja ismertetni a gyártó.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Radeon HD 4870 512 MB-os modell, amely már GDDR5-ös memória chipekkel lesz ellátva, szintén június 18-án debütál majd, ám ez a modell majd csak a nyár folyamán válik elérhetővé a nagyközönség számára. A csúcskategóriában helyet foglaló Radeon HD 4870 X2-es egység egyelőre változatlanul nyár vége felé kerülhet forgalomba.

A kártyák hivatalos árairól azonnal beszámolunk, ahogy rendelkezésre állnak az információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward