Megérkezett a GeForce 456.71 WHQL driver

Az új driver a nemrégiben kiadott HotFix hibajavításait tartalmazza, plusz a Call of Duty: Black Ops Cold War PC-s bétájához is kínál extra optimalizációt.

Megérkezett a GeForce 456.71 WHQL driver

Az Nvidia letölthetővé tette a legújabb, 456.71-es GeForce drivert, ami szokás szerint WHQL aláírással és Game Ready minősítéssel egyaránt rendelkezik. Ez a kiadás most egyetlen játékhoz kínál extra optimalizációt, ami nem más, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War PC-s bétája, így aki a lehető legjobb teljesítmény és játékélmény mellett szeretné élvezni az új címet GeForce videokártyával szerelt rendszerén, nyugodtan letöltheti a 456.71-es kiadást.

Galéria megnyitása

Az említett játékhoz egyébként még Nvida Reflex támogatás is érkezik, ami segít a bemeneti késleltetés csökkentésében, ahogy arról korábban már írtunk. Ettől a drivertől kezdve az Extended Display Identification Data (EDID) felülbírálásához már rendszergazdai jogosultságra lesz szükség.

Az új driver természetesen számos korábbi hibára kínál orvosságot, amelyekről az alábbi felsorolás ad bővebb képet. Íme:

  1. (Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition): A Hardware-Accelerated GPU Scheduling funkció aktiválása után a megszokotthoz képest alacsonyabb FPS-t lehetett tapasztalni(3129590)
  2. (G-SYNC): A teljes képernyő módban indított játék fekete kijelzőt eredményezhetett az Adaptive Sync támogatással ellátott monitoroknál, amennyiben a G-Sync engedélyezve volt (200660138)
  3. (Fortnite)(Notebook): A játék egyes noteszgépeken összeomlást produkálhatott, amennyiben a játékon belüli RTX Shadows/Reflection opciót használtuk (200655541)

Ahogy az a fenti felsorolásból is látszik, ezeket a hibákat lényegében már javította a korábbi, azaz 456.65-ös WHQL driverre épülő 456.71-es GeForce HotFix driver, ahogy arról nemrégiben beszámoltunk.

A friss driver tartalmazza az nView 200.93-as, a HD Audio Driver 1.3.38.35-ös, az Nvidia PhsyX rendszerszoftver 9.19.0218-as, valamint a GeForce Experience alkalmazás 3.20.4.14-es kiadását is. Változattól függően megkapjuk a Standard Nvidia Control Panel 8.1.940.0-s, vagy éppen a DCH Nvidia Control Panel 8.1.958.0-s kiadását is. Videokártyák terén a mobil GeForce 830M és az asztali GeForce GT630-as sorozattól felfelé minden újabb modell támogatott, beleértve a GeForce RTX 3080-as és a GeForce RTX 3090-es újdonságokat is.

A noteszgépek esetében előfordulhat, hogy az adott rendszerre nem települ a GeForce, ilyenkor a notebook gyártójától kell beszerezni az új kiadást. A friss driver letöltéséhez ide kell ellátogatni, a hozzá tartozó dokumentáció pedig itt olvasható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap