Megérkezett a FireFox 3.5 RC2

A rendkívül népszerű alternatív webböngésző, azaz a FireFox újabb mérföldkőhöz érkezett. A szoftver 3.5-ös verziójának RC2, azaz kiadásra jelölt változata mostantól elérhető, így várhatóan már a végleges változat megjelenési időpontja sincs túl messze.

Megérkezett a FireFox 3.5 RC2

A rendkívül népszerű webböngésző, a FireFox újabb mérföldkőhöz érkezett. A szoftver 3.5-ös verziójának RC2, azaz kiadásra jelölt változata mostantól elérhető, így várhatóan már a végleges változat megjelenési időpontja sincs túl messze.

A FireFox 3.5 RC2 innen tölthető le, a szoftver RC1-es változata után rendkívül hamar érkezett a friss kiadás. A webböngésző Windows, Mac OS X és Linux operációsrendszerekhez egyaránt elérhető, a támogatott nyelvek száma több, mint 70, ezek között természetesen a magyar is jelen van. A Mozilla illetékesei külön kiemelik, hogy az RC2-es változat egy, a nagyközönség számára is elérhető bemutató kiadás, amely a fejlesztők munkáját segíti, valamint segítségével a felhasználói visszajelzések alapján a szoftverben található hibák kijavítását könnyíti meg a nyilvánosság bevonásával. Ennek köszönhetően szinte biztos, hogy vannak még kisebb hibák a szoftverben, de kétség kívül ez a változat már akkor is nagyon közel áll a végleges verzióhoz, egyszóval érdemes kipróbálni.

A Firefox 3.5-ös kiadása a korábbi verziókhoz képest sebességnövekedést kínál mind Gecko 1.9.1-es motor fejlesztéseinek, mint pedig az új TraceMonkey JavaScript motornak köszönhetően. A böngészőbe számos hasznos funkció került, köztük például a HTML 5 videó- és audió tag támogatás (<audio>, <video>), a privát böngészőmód, valamint a letölthető fontok is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward