Még idén érezik a Firefox mobil változata

Végre hivatalos forrásból is megerősítést nyert, hogy heteken belül itt a Firefox mobil változatának végleges kiadása. A vállalat szóvivőjének nyilatkozata alapján már tudható, hogy a Firefox mobil kiadásra jelölt, azaz RC verziója még a jövő hét vége előtt elérhetővé válik, de a végleges változatra sem kell már sokat várni, mivel az még 2010 előtt, valamikor a hónap vége felé készül el.

Még idén érezik a Firefox mobil változata

Végre hivatalos forrásból is megerősítést nyert, hogy heteken belül itt a Firefox mobil változatának végleges kiadása. A vállalat szóvivőjének nyilatkozata alapján már tudható, hogy a szoftver kiadásra jelölt, azaz RC verziója még a jövő hét vége előtt elérhetővé válik, de a végleges változatra sem kell már sokat várni, mivel az még 2010 előtt, valamikor a hónap vége felé készül el.

A mobil Firefox többek között a Linux alapokon nyugvó Nokia N900-as mobilon lesz használható. A szoftver ezen a telefonon akár 30 bővítmény egyidejű kezelését is lehetővé teszi, ami nagyfokú szabadságot ad a mobil felhasználók számára.

A Mozilla illetékesei rendkívül magabiztosak, szerintük a mobil Firefox igen népszerű lesz majd a felhasználók között, csak úgy, mint a webböngésző PC-re szánt változata. A hírek szerint az újdonság Windows Mobile-ra írt verziója is javában készül, és a fejlesztők a Google Andorid platformját sem hagyják majd megoldás nélkül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward