Már a tesztelőknél van az XP SP3 RC2

Már a tesztelőknél van az XP SP3 RC2

Az elmúlt héten számos hírt adtunk a Vista első szervizcsomagjáról, de mostanában az XP SP3-as javítócsomagja valamelyest háttérbe szorult, egészen idáig. A legfrissebb értesülések szerint a Windows XP harmadik szervizcsomagjának RC2-es kiadása már megérkezett a tesztelőkhöz, így már remélhetőleg nem kell sokat várnunk a javítócsomag hivatalos debütálásáig sem.

A tesztelők zárt közösséget alkotnak, úgyhogy túl sok információ az SP3 működésével és stabilitásával kapcsolatban jelenleg nincs, mindössze egy tájékoztató e-mail alapján sejthetjük, hogy mit is tartalmaz a csomag: " A legfrissebb kiadásban a tesztelők jelzései alapján kijavítottuk a hibákat, valamint belegyúrtuk a korábbi javításokat is."

Az SP3 hivatalos megjelenésével kapcsolatban egyelőre csak pletyka szintű információk vannak. Az értesülések szerint jelenleg két dátum tűnik valószínűnek: a források úgy gondolják, hogy vagy február 24-én vagy pedig március 23-án érkezik meg a hivatalos SP3-as javítócsomag.

"Terveink szerint 2008. első felében dobjuk piacra az XP SP3 RTM változatát, de a pontos megjelenés időpontját a vásárlóink visszajelzései alapján fogjuk meghatározni." mondta a Microsoft szóvivője.

Akárhogy is, az SP3 után az XP következő mérföldköve az idei év júniusának 30. napja lesz, amikor is a közel 7 éves operációsrendszer lekerül a viszonteladói listákról. Az InfoWorld korábban petíciót hirdetett az XP megmentéséért, az on-line kitölthető regisztrációs lap elérhető az alábbi hivatkozás segítségével: http://weblog.infoworld.com/save-xp/ . Ha meg szeretnénk hosszabbítani az XP pályafutását, töltsük ki a regisztrációs lapot: eddig  már több, mint 75.000-en tették ezt meg, ha összegyűlik a 100.000 aláírás, akkor a petíciót benyújtják a Microsoftnak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward