Lian-Li PC-8N: minőségi ház kedvező áron

Lian-Li PC-8N: minőségi ház kedvező áron

A Lian-Li egy új közepes méretű toronyházzal jelentkezik a piacon, amely már a következő generációt képviseli. A PC-8N típusjelzéssel ellátott jövevény egyszerű, letisztult dizájnnal érkezik, talán pont ez lesz az egyik tulajdonsága, ami miatt népszerűvé válhat a piacon. A fekete alumínium ház 210 x 450 x 490 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya mindössze 4,64 Kg.

A termék belsejében bőven találunk helyet a különböző perifériák számára, a ház felépítése első ránézésre jól átgondoltnak tűnik. A termék négy darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet kínál az optikai meghajtók és a különböző előlapi panelek számára, a merevlemezeket pedig rezgéselnyelő rögzítéssel fogadja. Az előlapon a négy darab látható 5,25 hüvelykes bővítőhely mellett egy 3,5 hüvelykes hely is jelen van a kínálatban. A merevlemez keretben összesen három darab 3,5 hüvelykes meghajtó rögzítésére nyílik lehetőség. A ház előlapján, a megszokott helyen találjuk a kettő darab USB 2.0-s portot, valamint a fejhallgató kimenetet és a mikrofon bemenetet. Az előlap egyébként tetszetős, szálcsiszolt alumíniumborítással bír, az alsó részén egy rácsozott felülettel, amely mögött egy 120 mm-es átmérőjű rendszerhűtő ventilátor pózol. A ház oldallapjai, előlapja és fedlapja egyaránt eltávolítható.

A különböző kártyák számára helyet adó PCI bővítőhelyek takarólemezei kis furatokkal vannak ellátva, hogy a rendszer még hatékonyabban szellőzhessen. A ház elején és hátulján elhelyezett 120 mm-es rendszerhűtők 1200-as percenkénti fordulatszámon üzemelnek, a légkeverők megfelelő szellőzést biztosítanak a rendszer számára. Az első ventilátor a merevlemezek hűtéséről is gondoskodik, míg a hátsó a videokártya és a processzor által termelt hőt juttatja a házon kívülre.

A Lian-Li PC-8N háza várhatóan augusztus végétől kezdve jelenhet meg az üzletek polcain, a termék ajánlott végfelhasználói ára 109 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward