Letölthető az Internet Explorer 8 első bétája

Az Internet Explorer 8-as változata már javában készül, az alkalmazás első, publikus béta változatát mától lehet letölteni közvetlenül a gyártó oldaláról. Az új Internet Explorerhez nagy reményeket fűz a gyártó, az előzetes hírek és információk szerint a böngésző kezelőfelülete a jelenlegi 7-es verzióéhoz képest átalakul. A program emellett minden eddiginél rugalmasabban kezeli majd a szabványokat, az első hírek szerint az Internet Explorer 6-os és 7-es verzióira optimalizált oldalak tulajdonosainak sem kell majd aggódniuk, hiszen ezeket az oldalakat is zökkenőmentesen fogja kezelni a böngésző. A tesztek során az ACID2-es memgmérettetésen sikeresen átesett az IE8, a gyártó állítása szerint a program hiba nélkül vette az akadályokat, eddig erre az állítások szerint csak az Opera webböngészője volt képes.

Letölthető az Internet Explorer 8 első bétája

Az Internet Explorer 8-as változata már javában készül. Az alkalmazás első, publikus béta változatát mától lehet letölteni közvetlenül a Microsoft oldaláról. Az előzetes hírek és információk szerint a böngésző kezelőfelülete a jelenlegi 7-es verzióéhoz képest átalakul. A program emellett minden eddiginél rugalmasabban kezeli majd a szabványokat: az első hírek szerint az Internet Explorer 6-os és 7-es verzióira optimalizált oldalak tulajdonosainak sem kell majd aggódniuk, hiszen ezeket az oldalakat is zökkenőmentesen fogja kezelni a böngésző. A tesztek során az ACID2-es megmérettetésen sikeresen átesett az IE8, a gyártó állítása szerint a program hiba nélkül vette az akadályokat, eddig erre az állítások szerint csak az Opera webböngészője volt képes.

Az Internet Explorer első angol nyelvű béta változata Windows Vista 32 és 64-bites rendszerekhez, Windows Vista SP1-hez, Windows XP SP2-höz, valamint Windows Server 2008-hoz és Windows Server 2003 SP2-höz egyaránt elérhető. A megfelelő változatot a Microsoft hivatalos weboldalán keresztül érhetjük el, a böngészővel kapcsolatos változásokról és fontosabb újításokról az angol nyelvű Release Notes leírásból kaphatunk némi információt.

Jótanács: Mivel az alkalmazás még csak béta verzió, nem árt, ha óvatosan bánunk vele és nem egy, a munkához nélkülözhetetlen rendszeren kezdjük el tesztelni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward