Letölthető a Windows Vista és Server 2008 SP2

A Windows Vista és Windows Server 2008-as rendszerekhez az első szervizcsomag már nagyon régóta elérhető. A mai naptól kezdve a felhasználók végre letölthetik a végleges második szervizcsomagot is, amely nagyjából egy hónappal ezelőtt aranyozódott be, azaz érte el végleges verzióját.

Letölthető a Windows Vista és Server 2008 SP2

A Windows Vista és Windows Server 2008-as rendszerekhez az első szervizcsomag már nagyon régóta elérhető. A mai naptól kezdve a felhasználók végre letölthetik a végleges második szervizcsomagot is, amely nagyjából egy hónappal ezelőtt aranyozódott be.

A szoftverrel kapcsolatban számos hírt olvashattunk már korábban, amelyek kitértek a csomag által kínált újításokra is, most ezeket emlékeztetőül dióhéjban itt is felsoroljuk. A korábbi hivatalos információk alapján az SP2-ben továbbfejlesztett keresőszolgáltatás, Bluetooth 2.1-es támogatás, Blu-ray lemezek írásának támogatása, valamint az eddiginél egyszerűbb WiFi konfigurálásra lesz lehetőség, de az exFAT fájlrendszer esetében is használhatóvá válik az UTC időbélyeg. Természetesen a felsoroltakon kívül a csomag tartalmazza az eddig megjelent frissítéseket is.

A javítócsomag kétféle változatban érhető el, az egyik egy x86-os, vagyis 32-bites rendszerekhez készített telepítő, amely WIndows Vista és Windows Server 2008-as szoftverekhez egyaránt használható. A második kiadás egy x64-es telepítő csomag, ezt pedig a 64-bites Windows Server 2008-as vagy Windows Vista rendszerekhez lehet használni. Előbbi, azaz a 32-bites csomag 384 MB-os, míg utóbbi, vagyis a 64-bites kiadás 577 MB-os mérettel bír.

A szervizcsomaggal kapcsolatos további információk a Technet Információs weblapján találhatóak, de természetesen egy, a Microsoft által készített listán is megtekinthetjük a Windows Server 2008 SP2 és a Windows Vista SP2 új funkcióit, és jelentősebb változásait. A Microsoft külön kiemeli, hogy az SP2-es csomag az SP1 kiadása óta megjelent javításokat és frissítéseket tartalmazza, telepítésének feltétele, hogy a rendszeren rajta kell lennie az SP1-es javítócsomagnak is.

A rendszerünkhöz szükséges verziót az alábbi két hivatkozás közül tudjuk kiválasztani:

Windows Server 2008 és Windows Vista SP2 (32-bit)

Windows Server 2008 és Windows Vista SP2 (64-bit)

A csomag egyelőre csak 5 nyelven érhető el, amelyek között a magyar nem szerepel (angol, spanyol, német, francia, japán)!!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward