Letölthető a 7.11-es Catalyst

Az AMD elérhetővé tette a legfrissebb Catalyst-et, amely immáron a 7.11-es verziószámhoz érkezett. A vállalat állításai szerint ez a szoftvercsomag inkább a stabilabb működésre helyezi a fő hangsúlyt, a drivertől nem várhatóak jelentősebb teljesítmény növekedések, mint az előd, a  7.10 esetében.

Letölthető a 7.11-es Catalyst

Az AMD elérhetővé tette a legfrissebb Catalyst-et, amely immáron a 7.11-es verziószámhoz érkezett. A vállalat állításai szerint ez a szoftvercsomag inkább a stabilabb működésre helyezi a fő hangsúlyt, a drivertől nem várhatóak jelentősebb teljesítménynövekedések, mint az előd, a  7.10 esetében.

Az AMD listája szerint a 7.11-es drivercsomag számos hibajavítást tartalmaz, ezek többek között az alábbi játékokat érintik: BioShock, Call of Juarez, Doom 3, Enemy Territory: Quake Wars, Fable, Hellgate: London, Rainbow Six: Vegas, World in Conflict. A meghajtóprogram a DVD-lejátszó szoftverrel kapcsolatos korábi hibák javítását is tartalmazza, ám a Crysis játékosok számára ennél a szoftvercsomagnál is fel kell telepíteniük a korábban kiadott hotfix-et.

Az AMD legfrissebb meghajtóprogramjai elérhetőek Windows Vista (32-bit and 64-bit), Windows XP (Pro, Home, and Pro x64), és Windows XP Media Center Edition operációsrendszerekhez egyaránt, sőt, a gyártó Linux driverekkel is kedveskedik a  felhasználóknak, ezek az alábbi rendszerekhez használhatóak: Ubuntu 7.10, OpenSUSE 10.3, RedFlag 6.0 DT, valamint Red Hat Enterprise Linux 4.6 és 5.1.

A friss driverek egyszerűen letölthetőek az alábbi hivatkozás segítségével, az oldalon csak ki kell választani operációsrendszerünk és videokártyánk típusát: http://ati.amd.com/support/driver.html

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward