Lencsevégen az Inno3D új, GTX 260-as kártyája

Japánban az egyik üzlet kínálatában megjelent az Nvidia legfrissebb, 55 nm-es GPU-val ellátott GeForce GTX 260-as videokártyája. A termék az Inno3D kínálatából származik, a kártyán található 55 nm-es GPU 216 darab shader egységgel van ellátva

Lencsevégen az Inno3D új, GTX 260-as kártyája

Japánban az egyik üzlet kínálatában megjelent az Nvidia legfrissebb, 55 nm-es GPU-val ellátott GeForce GTX 260-as videokártyája. A termék az Inno3D kínálatából származik, a kártyán található 55 nm-es GPU 216 darab shader egységgel van ellátva.

Az újdonság GPU-ja a referencia 576 MHz helyett 620 MHz-en üzemel, míg a 896 MB-nyi GDDR3-as típusú fedélzeti memória a gyári 1998 MHz helyett 2100 MHz-en ketyeg. Arról, hogy a gyári, 1242 MHz-es shader órajelen változtatott-e a gyártó, egyelőre nincsenek pontos információk. Az 55 nm-es GeForce GTX 260-as GPU egyébként 448-bites memória interfész segítségével kapcsolódik a memória chipekhez és rendelkezik DirectX 10.0-s, háromutas SLI, valamint CUDA és PhysX támogatásokkal egyaránt.

A kártyán két darab dual-link DVI csatlakozó foglal helyet, de ezen kívül HDMI csatlakozót és D-Sub kimenetet is találunk a terméken. Az újdonság természetesen PCI Express 2.0-s csatolófelülettel érkezik. A Japánban lencsevégre kapott 55 nm-es GeForce GTX 260-as modell ára átszámolva 391 dollár, a kártya várható megjelenésével kapcsolatban azonban még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward