Lencsevégen az iChill GeForce GTX 280 Extreme

Az Inno3D mérnökei egy új, felsőkategóriás videokártyát alkottak, amelyről már el is készültek az első kémfotók. A termék tulajdonképpen egy GeForce GTX 280-as modell, ami egyedi, látványos és rendkívül hatékony hűtéssel érkezik. Az Inno3D friss kártyája a vállalat iChill családjába tartozik, ahol csak és kizárólag kiváló minőségű, felsőkategóriás megoldások foglalhatnak helyet.

Lencsevégen az iChill GeForce GTX 280 Extreme

Az Inno3D mérnökei egy új, felsőkategóriás videokártyát alkottak, amelyről már el is készültek az első fotók. A termék tulajdonképpen egy GeForce GTX 280-as modell, ami egyedi, látványos és rendkívül hatékony hűtéssel érkezik. Az Inno3D friss kártyája a vállalat iChill családjába tartozik, ahol csak és kizárólag kiváló minőségű, felsőkategóriás megoldások foglalhatnak helyet.

Az Inno3D iChill GeForce GTX 280 Extreme névre keresztelt videokártya alkatrészeinek hűtéséről a neves gyártó, azaz az Arctic Cooling egyik terméke, az Accelero Extreme gondoskodik. Maga a hűtő összesen öt darab rézből készült heat pipe segítségével vezeti el a GPU által termelt hőt az alumíniumból készült lamellákhoz, ahonnan három darab 80 mm-es átmérőjű légkeverő fújja el azt. A 80 mm-es ventilátorok PWM szabályzással működnek, azaz a terhelésnek megfelelően változtatják fordulatszámukat. Ennek köszönhetően rendkívül halkan működnek, ám pontos adat egyelőre nincs a zajszinttel kapcsolatban. A hatalmas hűtőt elnézve joggal gondolhatnánk, hogy a termék gyárilag tuningolva érkezik meg a boltok polcaira, nos, ez egyáltalán nincs így. A GeForce GTX 280-as modell referencia órajeleken üzemel: a GPU 602 MHz-en, a shaderek 1296 MHz-en, míg az 1024 MB-nyi GDDR3-as típusú memória 2214 MHz-en ketyeg. A jó minőségű hűtésnek köszönhetően azért némi tuningra biztosan lehetőség nyílik (az Inno-t ismerve tényleg érdekes, hogy miért hagyták ki ezt a lehetőséget).

A termék egyébként rendelkezik DirectX 10.0-s, PhysX, valamint CUDA és háromutas SLI támogatással egyaránt. Az Inno3D iChill GeForce GTX 280 Extreme várható megjelenésével kapcsolatban még nincsenek információk, és sajnos a kártya ajánlott végfelhasználói ára sem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward