Külső HDD + pendrive = hűsítő jégkrém

Ha a külső merevlemezek piacán nem is, a pendrive-ok között már mindenképpen láthattunk néhány olyan terméket, amely meglepő dizájnjával próbál hódítani a piacon. Egy koreai vállalat most meglepő termékkel állt elő, ami tulajdonképpen egy kettő az egyben megoldás, ugyanis egy külső merevlemezből és egy pendrive-ból áll, amelyek együttesen érdekes kompozíciót alkotnak.

Külső HDD + pendrive = hűsítő jégkrém

Ha a külső merevlemezek piacán nem is, a pendrive-ok között már mindenképpen láthattunk néhány olyan terméket, amely meglepő dizájnjával próbál hódítani a piacon. Egy koreai vállalat most érdekes termékkel állt elő, ami tulajdonképpen egy kettő az egyben megoldás, ugyanis egy külső merevlemezből és egy pendrive-ból áll, amelyek együttesen érdekes kompozíciót alkotnak.

A tervezőket valószínűleg a nyári forróság ihlette, ugyanis a két termék együtt egy jégkrémet formál: maga a külső merevlemez a jégrém, míg az USB-s pendrive a jégkrém pálcikájaként funkcionál. A megoldás tényleg rendkívüli mértékben hasonlít egy valódi jégkrémre, csak nehogy véletlenül valaki megkóstolja.

A Mintpass által készített termékek együttesen a Mint Hard névre hallgatnak, az újdonságok különböző „ízesítésekben” kerülnek forgalomba. A vanília jégkrém esetében a külső merevlemez 60 GB-os, míg a hozzá tartozó pendrive 2 GB-os adattároló kapacitással bír. Az epres változatnál már 80 GB-os HDD és 4 GB-os pendrive áll rendelkezésre, míg a legnagyobb adattároló kapacitásokat a csokoládé változat kínálja: ennél a terméknél 120 GB-os HDD-vel és 8 GB-os pendrive-val lehetünk gazdagabbak. A külső merevlemez házban egy 1,8 hüvelykes meghajtó foglal helyet,  a ház alján egy mini USB, egy hagyományos USB és egy tápcsatlakozó foglal helyet. Érdekesség, hogy a pendrive-ot a fő USB csatlakozóba helyezve annak tartalma automatikusan a merevlemezre másolódik. A merevlemez házában a feliratok szerint egy akkumulátor is helyet foglal.

A vállalat a meglepő termék várható megjelenésével és ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem osztott meg információkat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward