Különleges házhűtő a Nexus kínálatában

A Nexus az elmúlt hetek folyamán már bemutatott néhány olyan processzorhűtőt, amelyek a hamarosan piacra kerülő újdonságokkal, az Intel LGA 1366-os processzorfoglalatba illeszkedő Core i7-es egységivel is kompatibilisek lesznek. A gyártó most egy új hűtőalkalmatosságot mutatott be, amely nem a processzor hűtéséhez, hanem a számítógépházban található meleg levegő eltávolítására lett kifejlesztve.

Különleges házhűtő a Nexus kínálatában

A Nexus az elmúlt hetek folyamán már bemutatott néhány olyan processzorhűtőt, amelyek a hamarosan piacra kerülő újdonságokkal, az Intel LGA 1366-os processzorfoglalatba illeszkedő Core i7-es egységeivel is kompatibilisek lesznek. A gyártó most egy új hűtőalkalmatosságot mutatott be, amely nem a processzor hűtéséhez, hanem a számítógépházban található meleg levegő eltávolításához lett kifejlesztve.

A Nexus új terméke a WaveAir típusjelzést viseli, a termék egy PCI bővítőhelyet foglal el és a számítógépházon kívül helyezkedik el, így próbálja a házban található meleg levegő kiáramlását a lehető leghatékonyabban felgyorsítani. Maga a szerkezet egyébként 89,5 x 89,5 x 98 mm-es méretekkel érkezik, a termék súlya pedig mindössze 160 gramm. A furcsa műanyag ház belsejében egy extra halk Real Silent Nexus ventilátor dolzoik, amely 80 mm-es átmérővel bír, és percenkénti1500-as fordulato üzemel, mindezt pedig 17,6 dB-es zajszint mellett teszi.

A Nexus hűtője akár HTPC konfigurációkba is ideális lehet, a gyártó egyelőre nem tett említést arról, hogy milyen piaci szegmenseket kíván megcélozni az újdonsággal. A Nexus érdekes hűtője hivatalosan majd csak a jövő hónap folyamán mutatkozik be, a termékre 3 év garanciát vállal a gyártó. Az egység várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward