Komplett rendszert alkot a DFI új alaplapja

A DFI-ACP mérnökeinek legfrissebb alkotása a beágyazott rendszerek piacát célozza meg: az új termék tulajdonképpen egy komplett, egy lapból álló rendszer, amely az Intel Atom processzora köré épül. A pici újdonság egy 3,5 hüvelykes alaplap.

Komplett rendszert alkot a DFI új alaplapja

A DFI-ACP mérnökeinek legfrissebb alkotása a beágyazott rendszerek piacát célozza meg: az új termék tulajdonképpen egy komplett, egy lapból álló rendszer, amely az Intel Atom processzora köré épül.

Az NP951-B16C típusjelzéssel ellátott újdonságot főleg ipari felhasználásra szánják, így a termék orvosi célokra használt készülékekben, ipari vezérlőkonfigurációkban, valamint különböző biztonságtechnikai és megfigyelőrendszerekben kaphat helyet, de ATM készülékekben és telekommunikációs rendszerekben is találkozhatunk majd vele. Az alaplap 10,2 x 14,65 cm-es méretekkel rendelkezik és egy 1,6 GHz-es Atom N270-es egymagos processzorral van felszerelve. A termék DDR2-es So-DIMM memóriafoglalattal bír, azaz notebook memória fogadására képes, maximum 2 GB-os méretben. A videó vezérlő szerepét nem meglepő módon egy integrált megoldás, a jól ismert GMA950 tölti be.

Az új termék Gigavites Ethernet porttal, SATA porttal, valamint CompactFlash memóriát fogadó aljzattal is rendelkezik, sőt, még egy mini PCI slotot is elhelyeztek rajta. Az integrált audió vezérlőhöz S/PDIF be- és kimenet is tartozik, de a kínálatban hat darab USB 2.0/11-es port, valamint egy D-Sub csatlakozó is található. Az alaplap hamarosan forgalomba kerül, ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward