Klasszikus noteszgépekkel jelentkezik az MSI

Az MSI, aki a Lucid Hydra chipjének köszönhetően Big Bang Fuzion alaplapjával hatalmas dobásra készül, a napokban két új noteszgéppel bővítette Classic ntoteszgép sorozatát. Az újdonságok között a 17,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott CX705-ös modell, valamin a 15,6 hvüvelykes LCD panellel felszerelt CX605-ös notebook van jelen. A 2,5 Kg-os CX605-ös modell esetében a natív felbontás értéke 1366 x 768 pixel, míg 3 Kg körüli súllyal büszkélkedő CX705-ös társánál az LCD kijelző 1600 x 900 pixeles natív felbontást kínál. Mindkét kijelző esetében ledes háttérvilágítást alkalmaz a gyártó, amely CCFL alapú társaiknál nagyobb fényerőt és színhűbb képet biztosít.

Klasszikus noteszgépekkel jelentkezik az MSI

Az MSI, aki a Lucid Hydra chipjének köszönhetően Big Bang Fuzion alaplapjával hatalmas dobásra készül, a napokban két új noteszgéppel bővítette Classic sorozatát. Az újdonságok között a 17,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott CX705-ös modell, valamin a 15,6 hvüvelykes LCD panellel felszerelt CX605-ös notebook van jelen. A 2,5 Kg-os CX605-ös modell esetében a natív felbontás értéke 1366 x 768 pixel, míg 3 Kg körüli súllyal büszkélkedő CX705-ös társánál az LCD kijelző 1600 x 900 pixeles natív felbontást kínál. Mindkét kijelző esetében ledes háttérvilágítást alkalmaz a gyártó, amely CCFL alapú társaiknál nagyobb fényerőt és színhűbb képet biztosít.

A notebookok Intel platformra épülnek, Core 2 Duo processzorral érkeznek (pontos modellekről nem szól a fáma) és DDR2-667/800 MHz-es rendszermemóriát hordoznak magukban. Merevlemezből 250 GB-os, 320 GB-os vagy 500 GB-os adattároló kapacitással rendelkező modellek közül választhatunk, a videokártya szerepét pedig egy 1 GB-nyi  DDR3-as fedélzeti memóriával ellátott Mobility Radeon HD5470-es megoldás tölti be.

A készülékek hatcellás akkumulátorral érkeznek, amelynek egy töltéssel elérhető üzemidejét a gyártó ECO Engine névre keresztelt, energiatakarékos működést kínáló technológiája próbálja a lehet leghatékonyabban kitolni. Az új noteszgépek 1,3 magapixeles webkamerával, Gigabites Ethernet vezérlővel, WiFI és Bluetooth adapterekkel, valamint HDMI kimenettel egyaránt rendelkeznek. A termékeket a gyártó előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja.

A CX605ös és CX705-ös modellek heteken belül az üzletek polcaira kerülhetnek, ajánlott végfelhasználói áraik azonban egyelőre ismeretlenek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward