Kingston SSD csomag a HDD leváltásához

A Kingston egy meglehetősen felhasználóbarát SSD csomagot kínál azon felhasználók számára, akik szeretnének ugyan HDD-ről SSD meghajtóra áttérni, de valami oknál fogva még nem szánták el magukat a lépésre. Ennek oka lehet az, hogy a számítógépházba nem tudják rögzíteni a 2,5 hüvelykes meghajtót, de az is, hogy a merevlemezen tárolt adatokat és rendszert nem szeretnék elveszíteni, illetve nehézkesnek találják az egész folyamatot (rendszer újratelepítés, másolgatás, stb…). A Kingston szakemberei kifejezetten nekik készítették az új csomagjukat, amely SSDNow M Series névvel van ellátva és komplett megoldásnak tekinthető, ha SSD meghajtóra szeretnénk áttérni.

Kingston SSD csomag a HDD leváltásához

A Kingston egy meglehetősen felhasználóbarát SSD csomagot kínál azon felhasználók számára, akik szeretnének ugyan HDD-ről SSD meghajtóra áttérni, de valami oknál fogva még nem szánták el magukat a lépésre. Ennek egyik oka lehet az, hogy a számítógépházba nem tudják rögzíteni a 2,5 hüvelykes meghajtót, de az is, hogy a merevlemezen tárolt adatokat és rendszert nem szeretnék elveszíteni, illetve nehézkesnek találják az egész folyamatot (rendszer újratelepítés, másolgatás, stb…). A Kingston szakemberei kifejezetten nekik készítették az új csomagjukat, amely SSDNow M Series névvel van ellátva és komplett megoldásnak tekinthető, ha SSD meghajtóra szeretnénk áttérni.

Az ötletes megoldás tulajdonképpen Kingston márkajelzéssel ellátott 80 GB-os és 160 GB-os Intel X25-M sorozatú SSD meghajtókra épül. A gyártó a szetthez mellékeli az Acronis True Image szoftverét, amellyel a rendszerünket az új meghajtóra klónozhatjuk, de a csomagban 2,5 hüvelykről 3,5 hüvelykre átalakító rögzítő keretet és a hozzá tartozó csavarokat, plusz USB kábelt és USB-s külső SSD házat, tápkábel átalakítót és SATA adatkábelt is találunk.

A kellékeknek köszönhetően a Kingston állítása szerint könnyedén lementhetjük merevlemezünk tartalmát az USB-s külső ház és a mellékelt szoftver segítségével, legyen szó akár notebookról, akár asztali gépről, majd az elkészített SSD meghajtót könnyedén használatba is vehetjük. Asztali gépbe a mellékelt átalakító kerettel helyezhetjük a 2,5 hüvelykes SSD-t a 3,5 hüvelykes merevlemez keretbe.

A Kingston ötletes csomagjának 80 GB-os SSD-vel ellátott változata 427,50 dollárba, míg a 160 GB-os kiadás 843 dollárba kerül, de ugyanezek a csomagok a Newegg-től 345 dolláros és 669 dolláros áron is megvásárolhatóak. Összehasonlításképpen, a Newegg magát a 80 GB-os X25-M SSD-t 315 dollárért, míg a 160 GB-os változatot 620 dollárért árulja. A Kingston csomagja ehhez képest tartalmaz némi plusz árt, ami az SSD meghajtó árához képest nem túl jelentős.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward