Kétprocesszoros ASUS alaplap érkezik

Kétprocesszoros ASUS alaplap érkezik

Az ASUS egy új alaplap piacra dobására készül: az újdonság ASUS Z7S-WS típusjelzéssel kerül majd forgalomba, a termék kifejezetten a hardcore játékosokat célozza meg, közülük is azokat, akik megfelelően vastag pénztárcával rendelkeznek.

Az ASUS deszkája Intel 5400 + Intel ESB2E lapkakészletre épül, az újdonság tulajdonképpen nem más, mint egy munkaállomás alaplap. A termék csak úgy, mint az Intel Skulltrail platformja, két darab LGA 771-es processzorfoglalatot tartalmaz, a rendszer FB-DIMM DDR2 533/677 MHz-es ramok kezelésére képes, ezekből a memóriákból összesen 6 darabot pakolhatunk az alaplapba összesen 24 GB-os maximális mennyiségben. A Z7S-WS 2 darab PCIE x16-os slottal, egy PCIE x8-es foglalattal, valamint egy PCI-X és egy hagyományos PCI csatolófelülettel büszkélkedik. Az alaplap 1 db IDE portot, valamint 6 darab SATA 2-es csatolót tartalmaz, de az újdonságot két darab gigabites ethernet csatlakozóval is felvértezte a gyártó.

A jelenlegi információk szerint az ASUS felsőkategóriás alaplapja várhatóan valamikor március folyamán kerül kereskedelmi forgalomba, a nem mindennapi deszkáért 627 amerikai dollárt kér el a gyártó a hardcore játékosoktól.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward