Két új WiFi-s SD-kártya az Eye-Fi kínálatában

Két új WiFi-s SD-kártya az Eye-Fi kínálatában

Az Eye-Fi neve már bizonyára sokak számára ismerős: a vállalat volt az első, aki olyan SD kártyákat készített, amelyek beépített WiFi támogatással is fel vannak vértezve. A gyártó frissítette Secure Digital adattároló családját, amely mostantól két új taggal és új elnevezéssel büszkélkedik. Az eredeti, régóta forgalomban lévő hagyományos WiFi kártya ezentúl Eye-Fi Share néven lesz forgalomban, míg a család további két tagját Eye-Fi Home és Eye-Fi Explore névre keresztelte a vállalat.

Az újdonságok közül az Eye-Fi Home majdnem minden tulajdonsággal rendelkezni fog, amivel az eredeti Eye-Fi kártya rendelkezik, kettőjük között viszont egy lényeges különbség lesz: Az Eye-Fi Home egységgel nem lehet majd hozzáférni az Unlimited Webshare névre hallgató szolgáltatáshoz. Az Eye-Fi Home a beépített WiFi adapter mellett 2 GB-os adattároló kapacitással is szolgál csak úgy, mint az Eye-Fi Share.

Az Eye-Fi család zászlóshajója a szintén 2 GB-os adattároló kapacitással rendelkező Eye-Fi Explore lesz, amely minden tulajdonsággal fel lesz ruházva, amit az Eye-Fi család tagjai kínálnak. Az egység csúcskategóriás megoldás lévén extrákkal is szolgál: segítségével 1 éven keresztül jutunk Hotspot hozzáféréshez, valamint lehetőségünk lesz az automatikus geotagekke (készítés helyének koordinátái) is ellátni a fényképeket.

Az Eye-Fi Share továbbra is 79 dolláros áron lesz forgalomban, a Home modell ára 99 dollár lesz, míg a felsőkategóriás Eye-Fi Explorer-ért már 129,99 dollárt kér el a gyártó. Utóbbi modell június 6-án jelenik meg kereskedelmi forgalomban. A kártya hazai forgalmazásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward