Két új tápegység a SilverStone kínálatában

A SilverStone két új taggal bővíti Strider tápegység sorozatát: a gyártó egy 350W-os és egy 500W-os teljesíménnyel rendelkező egységet dob piacra. Az ST35F és az ST50F aktív PFC-vel (Power factor correction) és két +12V-os fázissal állnak a legújabb konfigurációk rendelkezésére. A két tápegység hasonló tilajdonságokkal rendelkeznek, mindössze néhány csatlakozóban és a teljesítményükben térnek el egymástól.

Két új tápegység a SilverStone kínálatában

A SilverStone két új taggal bővíti Strider tápegység sorozatát: a gyártó egy 350W-os és egy 500W-os teljesítménnyel rendelkező egységet dob piacra. Az ST35F és az ST50F aktív PFC-vel (Power factor correction) és két +12V-os fázissal állnak a legújabb konfigurációk rendelkezésére. A két tápegység hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mindössze néhány csatlakozóban és a teljesítményükben térnek el egymástól.

Mindkét tápegység 120 mm-es hűtőventilátorral érkezik, a ventilátor természetesen a hőmérséklet függvényében változtatja fordulatszámát. A tápegységek 80%-os hatásfokkal dolgoznak, az ST35F modell a szokásos csatlakozókon kívül 4 darab SATA tápkábellel és 22dB-es minimális zajszinttel büszkélkedhet, az ST50F 6 darab SATA tápkábelt és két darab 6 tűs PCI-E tápcsatlakozót is tartalmaz, így tökéletesen alkalmas olyan rendszerekhez, amelyekben két videokártya teljesít szolgálatot. Az ST50F minimális zajszintje szintén 22dB.

A SilverStone Strider ST35F ára várhatóan 51 euró körül helyezkedik majd el, ami megközelítőleg 13.000 forintot jelent, a nagyobbik, vagyis az ST50F modellért 71 eurót, azaz átszámítva 19.000 forintot kell letennünk az asztalra. Mindkét termék elérhető lesz Európában néhány napon belül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward