Két új pici PC az ASUS kínálatában

Az ASUS két új SFF (small form factor) formátummal rendelkező gépet dob piacra. A Nova P22-es és Nova P20-as dizájnos háza a kis méret ellenére meglepően erős hardvert rejt magában, ám a videokártyára már nem mondható el mindez, hiszen a készülékek Intel GMA X3000-es integrált videó vezérlővel büszkélkednek, ennek ellenére HTPC-nek még így is jók lehetnek.

Két új pici PC az ASUS kínálatában

Az ASUS két új SFF (small form factor) formátummal rendelkező gépet dob piacra. A Nova P22-es és Nova P20-as dizájnos háza a kis méret ellenére meglepően erős hardvert rejt magában. Sajnos a videokártyára már nem mondható el mindez, hiszen a készülékek Intel GMA X3000-es integrált videó vezérlővel büszkélkednek, ennek ellenére HTPC-nek még így is jók lehetnek.

A Nova P22-es modell Intel Core 2 Duo E6320-as processzorral van felvértezve, míg a kisebbik gépezet, azaz a Nova P20-as típusjelzésű modell egy gyengébb, 1,8 GHz-es E2160-as processzorral gazdálkodik. A P22-es újdonság 160 GB-os merevlemezzel és802.11 n WiFi adapterrel bír, míg a P20-as termékben egy 120 GB-os merevlemez és egy 802.11 b/g Wifi adapter kapott helyet. Mindkét konfiguráció tartalmaz Intel GMA X3000-es integrált videó vezérlőt, 1 GB DDR2-667 MHz-es memóriát, Gigabites ethernet vezérlőt, Bluetooth 2.0-ás adaptert, valamint slot in-es DVD írót, de ezen kívül a gépekben 5.1-es audió vezérlő is található, amely DTS támogatással van felvértezve, valamint mindkét géphez mellékel a gyártó Microsoft MCE távirányítót is.

A kis újdonságok 22,9 x 18,3 x 5,1 cm-es mérettel és 1,77 Kg-os súllyal rendelkeznek, a konfigurációk hűtéséről különleges L-alakú hűtő, valamint S alakú hőcsövek gondoskodnak, a házak belsejében 3 darab ventillátor próbálja keringetni a levegőt. A különleges megoldásoknak köszönhetően a kis szerkezetek viszonylag csendesen működnek: a zajszint működés közben 25 dB.

A Nova P20-as és Nova P22-es modellekről további információk az ASUS weboldalán találhatóak, a kis újdonságok közül a P22-es modell 899 dollárba, míg a kisebbik P20-as változat 739,99 dolláros áron vásárolható meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward