Két új midi házzal jelentkezik a Lian Li

A Lian Li kínálatában sorra jelennek meg az újabbnál-újabb számítógépházak, amelyek a piac minden szegmensében kínálnak megoldást a felhasználók különböző igényeire. A legfrissebb újdonságok  a PC-60FN és PC-7FN típusjelzéseket viselik, a termékek közepes toronyház (Midi) formátummal büszkélkednek.

Két új midi házzal jelentkezik a Lian Li

A Lian Li kínálatában sorra jelennek meg az újabbnál-újabb számítógépházak, amelyek a piac minden szegmensében kínálnak megoldást a felhasználók különböző igényeire. A legfrissebb ház  a PC-60FN és PC-7FN típusjelzéseket viselik, a termékek közepes toronyház (Midi) formátumot kaptak.

A teljes egészében alumíniumból készült házak egyaránt 210 x 470 x 490 mm-es méretekkel rendelkeznek és 5,47 Kg-ot nyomnak a mérlegen. A szálcsiszolt alumínium borítással ellátott termékek fekete színben pompáznak, négy darab 5,25 hüvelykes hellyel rendelkeznek és tartalmaznak egy ötödik 5,25 hüvelykes slotot is, amelynek a közepén egy 3,5 hüvelykes hely található Floppy meghajtó vagy egyéb kiegészítők elhelyezéséhez. Természetesen mindketten szerszám nélküli szerelést kínálnak, mint manapság minden igényesebb ház. A tápegység rögzítéséhez a ház alján egy egyszerűen használható rögzítő keret nyújt segítséget A hatékony szellőzésről két darab rendszerhűtő ventilátor gondoskodik: a ház elején egy 140 mm-es, percenkénti 1000-es fordulatszámon üzemelő légkeverő, míg a ház hátulján egy 120 mm-es, percenkénti 1200-as fordulatszámon pörgő ventilátor gondoskodik.

Az újdonságok esetében az előlap tetején találjuk az előlapi kivezetéseket, amelyek között két darab USB 2.0-s port és két darab audió csatlakozó foglal helyet. A két ház között mindössze egyetlen apró különbséget vehetünk észre: a PC-7FN modell esetében az előlapon található szellőzőrács szűk kivágásokból áll, míg a PC-60FN verziónál nyitottabb módon oldották meg az előlapi szellőzőt.

A PC-60FN és PC-7FN házak várhatóan október elején kerülnek forgalomba, a termékek egységesen 130 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesznek elérhetőek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward