Két új LCD monitor a Samsungtól

Két új LCD monitor a Samsungtól

A Samsung két új LCD monitort dob piacra hamarosan, a termékek a nemrégiben megrendezett Macwold 2008 nevezetű rendezvényen mutatkoztak be először a nagyközönségnek. A gyártó egyik újdonsága 24 hüvelykes képátlóval büszkélkedik, míg a másik termék 25,5 hüvelykes kijelzővel van felvértezve.

A SyncMaster 2493HM és a SyncMaster 2693HM típusjelzéssel ellátott modellek egyaránt 1920x1200 pixeles natív felbontással bírnak, előbbi monitor 24 hüvelykes, míg az utóbbi 25,5 hüvelykes LCD panellal van ellátva. Mindkét monitor szabadon állítható négy irányban, így a lehető legjobban testreszabhatjuk őket a környezetnek megfelelően. A monitorok beépített hangszórókat is kaptak, a kijelzők 5ms-os válaszidővel rendelkeznek szürkéből szürkébe történő színátmenet esetében.

A SyncMaster 2493HM 10000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, 400cd/m2 fényerősséggel és 160 fokos látószöggel rendelkezik, a monitor DVI és HDMI bemenettel egyaránt fel van szerelve. A másik újdonság, azaz a SyncMaster 2693HM modell hasonló tulajdonságokkal bír, mint a 24 hüvelykes kijelzővel rendelkező társa, a két monitor között kizárólag a dinamikus kontrasztarány tekintetében van különbség: a 2693HM "csak" 3000:1 dinamikus kontrasztaránnyal büszkélkedhet.

A Samsung mindkét új terméke elérhető mostantól: a 24 hüvelykes kijelzővel felvértezett modell ára 599 dollár, míg 25,5 hüvelykes társáért már 699 dollárt kell letennünk a pultra. A monitorok hazai megjelenésével és árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward