Két új 17 hüvelykes laptop az MSI-től

Az MSI népszerűnek mondható notebook kínálata két új modellel bővült. A szűkösnek már amúgy sem mondható kínálatban két új, 17 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgép kapott helyet, amelyek a GT729-es és az EX723-as típusjelzést viselik.

Két új 17 hüvelykes laptop az MSI-től

Az MSI népszerűnek mondható notebook kínálata új modellekkel bővült. A szűkösnek már amúgy sem mondható termékpalettára két új, 17 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgép került, amelyek a GT729-es és az EX723-as típusjelzést viselik.

Kezdjük a sort az EX723-as modellel. Ebben a termékben jelen van az MSI ECO Engine névre keresztelt technológiája, amelynek tulajdonképpen az a feladata, hogy energiatakarékosan működtesse a rendszert, így pedig akkumulátoridőt spóroljon meg, hogy egy töltéssel minél hosszabb ideig üzemeljen a noteszgép. Az említésre méltó technológiák között a VIVID képjavító eljárást is megtaláljuk. Maga a konfiguráció egyébként Core 2 Duo processzorral, akár 4 GB-nyi  DDR2-es rendszermemóriával, 512 MB-nyi rammal ellátott GeForce G110M videokártyával és igény szerint 160 GB-os, 250 GB-os vagy 320 GB-os SATA merevlemezzel érhető el. Az újdonság esetében a fentieken kívül a vásárló Blu-ray és DVD meghajtó közül is választhat.

A második noteszgép, amely a GT279-es típusjelzést hordozza magán, és mellesleg a másik modellnél tetszetősebb dizájnnal is bír, szintén választható, Core 2 Duo sorozatú processzorral kerül forgalomba, ám ez a konfiguráció már a Turbo Drive Engine technológiát is tartalmazza. Ez az eljárás tulajdonképpen annyit takar, hogy egy Turbo gomb megnyomásával azonnal megemelhető az adott Core 2 Duo processzor órajele, így pedig extra teljesítményhez juthatunk, amennyiben szükséges. A GT279-es modellben szintén 4 GB-nyi rendszermemóriát lehet elhelyezni, ám a RAM típusa itt már DDR3-as. Merevlemez tekintetében 320 GB-os vagy 500 GB-os adattároló kapacitással rendelkező verziókból lehet választani, a videó vezérlő szerepét egy ütőképesebb megoldás, nevezetesen egy Mobility Radeon HD 4850-es kártya tölti be.

Az egyelőre ismeretlen áron forgalomba kerülő noteszgépek esetében közös, hogy mindketten rendelkeznek beépített, 2 megapixeles webkamerával, valamint négy az egyben kártyaolvasóval, Gigabites Ethernet porttal és WiFi adapterrel. A kínálatban ezeken kívül négy hangszóró és egy „mélynyomó” (Subwoofer), valamint egy eSATA port és HDMI kimenet is megtalálható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward