Készülnek az olcsóbb iPhone változatok?

Az American Technology Research egyik elemzője egy meglehetősen érdekes információt szerzett eddig még meg nem nevezett forrásokból. Ha hihetünk az értesüléseknek, akkor jelenleg is készülnek az Apple várva várt telefonjának, az iPhone-nak az új, költségkímélő változatai.

Készülnek az olcsóbb iPhone változatok?

Az American Technology Research egyik elemzője egy meglehetősen érdekes információt szerzett eddig még meg nem nevezett forrásokból. Ha hihetünk az értesüléseknek, akkor jelenleg is készülnek az Apple várva várt telefonjának, az iPhone-nak az új, költségkímélő változatai. Erre a lépésre az elemzők szerint azért van szüksége a kaliforniai gyártó óriásnak, mert nagyon nagy piaci nyomás helyezkedik a vállára az iPhone rendkívül magas ára miatt.

"Az Apple-nek mindenképpen le kell faragnia a jövőben megjelenő telefon árát, ha az iPod-hoz hasonló sikereket elérő terméket szeretne piacra dobni, amely 100 milliós darabszámban kerül értékesítésre világszerte. A telefon árának valahol a jelenleg is forgalomban lévő iPod-ok ára körül lenne ajánlatos elhelyezkednie." - mondta Shaw Wu, az American Technology Research egyik elemzője.

Wu azt is elmondta, hogy - eddig meg nem nevezett forrásokból - információkat kapott, amelyek arról számolnak be, hogy készülnek az Apple iPhone olcsóbb verziói. Az értesülés arról azonban nem szól, hogy pontosan milyen paraméterekkel rendelkeznek majd ezek az olcsóbb kivitelű készülékek, tehát nem tudható, hogy min spórol majd a gyártó. Az iSuppli az elmúlt néhány hónap folyamán készített egy elemzést, ennek értelmében az Apple iPhone két legdrágább alkotóeleme a kijelző, illetve a flash memória.

Az elemzés alapján könnyen megeshet, hogy az alacsonyabb árú modellek majd kisebb kijelzőt hordoznak magukban, valamint a belső memóriájuk is kevesebb lesz, várhatóan 1 GB vagy 2 GB. Ezek a  változtatások már elegendőek lennének ahhoz, hogy olcsóbb iPhone készülékek jelenjenek meg a piacon, amelyek aztán az iPod-hz hasonló karriert futhatnak be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward