Kémfotók az OCZ HydroJet prototípusáról

Az OCZ HydroJet névre hallgató hűtőalkalmatossága iránt rendkívül nagy az érdeklődés, most sikerült megtudni néhány részletet az újdonsággal kapcsolatban, valamint szert tettünk néhány kémfotóra is, amelyek segítségével szemügyre vehető a HydroJet második prototípusa.

Kémfotók az OCZ HydroJet prototípusáról

Az OCZ HydroJet névre hallgató processzorhűtő ventilátora henger alakú dizájnnal rendelkezik, a hűtőalkalmatosság alumínium bordákkal van ellátva. Az alumínium bordákat heat-pipe csövekkel kapcsolta össze a gyártó, ezek a csövek a hűtő rézből készült talpazatában végződnek. A lamellák között egy "henger alakú" ventilátor keringeti a levegőt, eddig még semmi innovatívnak mondható dolog nincs a hűtőben, no de most jön a lényeg.

A hűtő alsó részén egy vízhűtő rendszerekhez használatos szivattyú található, amely egy zárt vízhűtő rendszerrel alkot egységet. A különböző hűtési technológiák kombinációjával kívánja elérni a gyártó, hogy a hűtő a lehető legjobb teljesítménnyel álljon a felhasználók rendelkezésére.

Az OCZ újdonságának, azaz a HydroJetnek korábban készült egy első verziós prototípusa is, amely teljesen más dizájnnal rendelkezett, mint a mostani hűtő. Az első prototípus az alábbi képen látható:

Az gyártó egyelőre nem hozott nyilvánosságra semmilyen információt azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor láthatjuk majd a boltok polcain a HydroJet végleges változatát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward