Június 29.-én érkezik a 3G-s iPhone?

A vásárlók és az újságírók már hónapok óta beszélnek az új, 3G-s iPhone érkezéséről, ám most úgy tűnik, hogy végre megvan a készülék megjelenésének pontos dátuma. Az információk alapján idén június 29-én debütál a nagyközönség előtt az Apple okos telefonjának legfrissebb változata. A dátum napra pontosan egy éves évfordulója a jelenleg forgalomban lévő, 1.0-s iPhone hivatalos megjelenésének.

Június 29.-én érkezik a 3G-s iPhone?

A vásárlók és az újságírók már hónapok óta beszélnek az új, 3G-s iPhone érkezéséről, ám most úgy tűnik, hogy végre megvan a készülék megjelenésének pontos dátuma. Az információk alapján idén június 29.-én debütál a nagyközönség előtt az Apple okos telefonjának legfrissebb változata. A dátum napra pontosan egy éves évfordulója a jelenleg forgalomban lévő, 1.0-s iPhone hivatalos megjelenésének.

Az AT&T munkatársai már megkapták a felhívást, amelyben az áll, hogy június 15. és július 15. között ne tervezzenek szabadságot annak érdekében, hogy az üzletek maximálisan készen álljanak az új termék debütálására. Az AT&T az a szolgáltató, aki az iPhone Egyesült Államokbeli értékesítését végzi, így a közlemény alapján egészen biztosan ki lehet jelenteni, hogy bizony a 3G-s iPhone megjelenésére készülődnek a vállalatnál. A jelenlegi felhívás egyébként nagyon hasonlít arra a tájékoztatóra, amelyet egy évvel ezelőtt küldtek ki a munkatársaknak az iPhone megjelenése előtt. Ez és a termék egy éves évfordulója már elég bizonyíték lehet arra, hogy tényleg érkezik az újdonság.

Természetesen mielőtt biztosra vehetnénk a dátumot, még Steve Jobs-nak ki kell állnia a nagyközönség elé és hivatalosan is be kell jelentenie a 3G-s iPhone megjelenését. Ez utóbbi esemény már csak idő kérdése, hogy mikor történik meg. Az, hogy a 3G-s iPhone kapható lesz-e idehaza, egyelőre nem tudható. A jelenlegi iPhone is csak a környező országokban érhető el, nálunk hivatalosan sajnos nem forgalmazzák.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward