Jövőre fog bearanyozódni az IE8

A Microsoft szoftverműhelyében már régóta fejlesztik az Internet Explorer következő változatát. Az IE 8 első béta verzióját március folyamán tette elérhetővé a szoftveróriás, de most már azt is tudjuk - hivatalos forrásból - hogy a webböngésző végleges változatának megjelenésére pontosan mikor kerülhet sor.

Jövőre fog bearanyozódni az IE8

A Microsoft szoftverműhelyében már régóta fejlesztik az Internet Explorer következő változatát. Az IE 8 első béta verzióját március folyamán tette elérhetővé a szoftveróriás, de most már azt is tudjuk - hivatalos forrásból - hogy a webböngésző végleges változatának megjelenésére mikor kerülhet sor.

Az Internet Explorer fejlesztéséért felelős csapat igazgatója, Dean Hachamovitch a hivatalos IE blogon számolt be szoftverrel kapcsolatos legfrissebb hírekről. Az IE 8-as változatának kiadásra jelölt (Release Candidate) verziója várhatóan a 2009-es év első negyedévében válik elérhetővé. Az IE 8 RC megjelenése után nem sokkal a tervek szerint a végleges változat is piacra kerülhet. A webböngésző RC változatát ugyan a 2009-es év első negyedévében elkészítik, de a teljes, végleges szoftver kiadása előtt a vállalat megvárja, hogy a felhasználók és a különböző szervezetek véleményt, illetve kritikát fogalmazzanak meg az újdonságról, valamint kiderüljenek az addig még fel nem tárt hibák és gyengeségek, amelyeket természetesen kijavít majd a Microsoft. Hachamovitch arról nem szolgált információkkal, hogy ez a folyamat várhatóan meddig tarthat, de ez természetes, ugyanis előre nem igazán jósolható meg.

A korábbi hírek és az eWeek értesülései szerint az új webböngészőnek még az idei év végén meg kellett volna jelennie, de úgy tűnik, hogy némi csúszás várható, amit nem vertek nagydobra. Addig is érdemes megtekinteni - annak, aki kíváncsi rá - , hogy milyen az Internet Explorer 8-as második béta változata, amely augusztus folyamán vált elérhetővé. Hachamovitch elmondása szerint a fejlesztőcsapat jelenleg is dolgozik a hibák kijavításán, illetve a felhasználói észrevételeket is kiértékelik, majd azok alapján további módosításokat eszközölnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward