Január 23-án debütál a HD3870 X2

Az AMD új, 2 darab RV670-es GPU-val felvértezett kártyájáról már elég régóta olvashatunk a hírekben. A HD3870 X2-ről nrmrégiben jelent meg egy korai teszt, amely a termék 3DMark 06 alatti teljesítményét taglalja, ám ha minden jólmegy, akkor hamarosan hivatalos teszteket is olvashatunk a kártyáról, ugyanis az AMD tervei szerint Január 23-án, azaz a jövő héten hivatalosab is debütál majd az újdonság.

Január 23-án debütál a HD3870 X2

Az AMD új, 2 darab RV670-es GPU-val felvértezett kártyájáról már elég régóta olvashatunk a hírekben. A HD3870 X2-ről nemrégiben jelent meg egy korai teszt, amely a termék 3DMark 06 alatti teljesítményét taglalja, ám ha minden jól megy, akkor hamarosan hivatalos teszteket is olvashatunk a kártyáról, ugyanis az AMD tervei szerint Január 23-án, azaz a jövő héten hivatalosan is debütál majd az újdonság.

A Radeon HD3870 X2 két darab RV670-es GPU-val és 1 GB memóriával lesz felszerelve, a termék magórajele az előzetes információk szerint 775 MHz-es lesz, míg a memóriák 2250 MHz-en ketyegnek majd. Az új két GPU-val ellátott kártya körülbelül olyan hosszú lesz, mint a GeForce 8800 GTX, az újdonság természetesen rendelkezni fog DirectX 10.1 és a PCIE 2.0-ás csatolófelület támogatásával.

A kártya ára a hivatalosnak mondott források szerint 400 és 500 dollár közé fog pozícionálódni vélhetően gyártótól függően. A kártya megjelenésének hetében várható a friss Catalyst meghajtóprogram csomag is, amely a hírek szerint 8.1-es verziószámmal fog büszkélkedni és természetesen tartalmazza majd a HD3870 X2 támogatását is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward