Itt a második AMD Black Edition CPU

Az AMD bejelentette második Black Edition processzorát, amellyel kifejezetten a játékosokat, és a tuing szerelmeseit veszi célkeresztbe. Az új processzor szorzózár-mentesen érkezik, így kedvünkre tuningolhatjuk, így még tovább növelhetjük rendszerünk teljesítményét.

Itt a második AMD Black Edition CPU

Az AMD bejelentette második Black Edition processzorát, amely kifejezetten a játékosokat, és a tuning szerelmeseit veszi célkeresztbe. Az új processzor szorzózár-mentesen érkezik, így kedvünkre tuningolhatjuk, ígyl még tovább növelhetjük rendszerünk teljesítményét.

"Az AMD Athlon 64 X2  5000+ Black Edition egy kedvező árú kétmagos processzor, amely a felhasználók által könnyedén tuningolható, így mindenki beállíthatja az újdonságot a neki megfelelő teljesítmény szintre." - áll a világ második legnagyobb x86-os processzorgyártójának sajtóközleményében.

Az Athlon 64 X2 5000+ Black Edition 2,6 GHz-es órajelen üzemel, a processzor kétcsatornás DDR2-es memóriavezérlővel és 1MB másodszintű gyorsítótárral rendelkezik. A jövevény Socket AM2-es alaplapokba illeszkedik, amelyek támogatják az 1000 MHz-es HyperTranspot buszsebességet. A chip fogyasztása 65W, az Athlon 64 X2 5000+ Black Edition 65 nm-es csíkszélességgel büszkélkedik.

Az AMD processzorai közül korábban csak a felsőkategóriás Athlon 64 FX processzorok esetén volt lehetőség a processzor szorzójának szabad módosítására, ezek a CPU-k pedig nem ritkán 1000 dollár körüli árral rendelkeztek. Az AMD lépésére, mely szerint a szorzózárat szabadon állíthatóvá tette, valószínűleg azért volt szükség, mert manapság a felhasználók többsége inkább az Intel processzorait részesíti előnyben vásárláskor, azok ár/teljesítmény aránya és tuningolhatósága miatt.

Az Athlon 64 X2 5000+ Black Edition processzorok ára 136 dollár, persze csak 1000 darabos rendelés esetén, összehasonlításképpen a sima 5000+-os modellért 125 dollárt kérnek el, szintén 1000 darabos mennyiség esetén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward