Itt a GeForce 186.18 WHQL driver csomag

Az AMD után most ez Nvidia is kiadta legfrissebb meghajtóprogramját, amelyet a GeForce sorozatba tartozó asztali videokártyákhoz lehet használni. A 186.18-os verziószámot viselő újdonság már végleges szoftvernek tekinthető, azaz rendelkezik a WHQL minősítéssel is. A csomagban a PhysX 9.09.0428-as változata is helyet kapott, a driver egyébként a GeForce 6-os sorozatnál újabb termékeket támogatja egészen a GeForce GTX 200-as családig bezárólag.

Itt a GeForce 186.18 WHQL driver csomag

Az AMD után most ez Nvidia is kiadta legfrissebb meghajtóprogramját, amelyet a GeForce sorozatba tartozó asztali videokártyákhoz lehet használni. A 186.18-os verziószámot viselő újdonság már végleges szoftvernek tekinthető, azaz rendelkezik a WHQL minősítéssel is. A csomagban a PhysX 9.09.0428-as változata is helyet kapott, és a driver a GeForce 6-os sorozatnál újabb termékeket támogatja egészen a GeForce GTX 200-as családig bezárólag.

Az új szoftver immáron a CUDA 2.2-es változatával is fel van vértezve, ennek köszönhetően a GPU nyers erejét kihasználó szoftverek (például videó kódoló alkalmazások) esetében némi sebességnövekedésre lehet számítani. Az új kiadásnak köszönhetően a 32 darabnál kevesebb stream processzorral rendelkező termékek esetében is elérhetővé válik a hardveres videó gyorsítás (Nvidia Video Encoding Library). Ezt a technológiát a Cyberlink PowerDirector 7-es, Nero Move it 1.5-ös, valamint a Lolilo SuperLoiloScope Mars és a Cyberlink mediaShow Esspresso szoftverekben hatékonyan alkalmazhatjuk.

A sok kisebb-nagyobb hibajavítás mellett néhány játékban optimális esetben az alábbi gyorsulások érhetőek el:

- Akár 25%-os gyorsulás The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena-ban.

- Akár 22%-os teljesítménynövekedés Crysis Warhead-ben bekapcsolt élsimítás mellett.

- 11% gyorsulás Fallout 3-ban bekapcsolt élsimításnál.

- Akár 14%-os gyorsulás Far Cry 2-ben.

- Akár 30%-os gyorsulás a Half-Life 2 motorjára épülő játékokban 3- és 4 utas SLI rendszerek esetében.

- Akár 45% teljesítménynövekedés Mirror’s Edge-ben bekapcsolt élsimítás mellett.

A fenti gyorsulások tájékoztató jellegűek, minden esetben az elérhető maximális gyorsulás mértékéről számolnak be. Érdekesség, hogy a gyártó valamivel több, mint egy hete tette elérhetővé a mobil grafikus processzorokhoz szánt legfrissebb driverét, amely a 186.09-es verziószámot viseli és természetesen rendelkezik WHQL minősítéssel is.

A letöltéshez szükséges hivatkozások (nemzetközi, azaz international verziók):

Windows 7/Vista 64-bit | Windows 7/Vista 32-bit | Windows XP 64-bit | Windows XP 32-bit

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward