Itt a 64 GB-os Zune HD, jön az Eee Keyboard is

Néhány napja röppentek fel a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft a népszerű Zune HD lejátszójából hamarosan 64 GB-os modellt dob piacra, nos, ez ma meg is történt. Hírünk második szereplője az ASUS rendhagyó Eee Keyboard PC-je, amely tulajdonképpen egy billentyűzetbe épített, kisméretű kijelzővel is ellátott nettopnak felel meg. Most úgy tűnik, hogy a több hónapos késés után ebben a hónapban végre debütálhat az Eee Keyboard PC.

Itt a 64 GB-os Zune HD, jön az Eee Keyboard is

Néhány napja röppentek fel a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft a népszerű Zune HD lejátszójából hamarosan 64 GB-os modellt dob piacra, nos, ez tegnap meg is történt. Hírünk második szereplője az ASUS rendhagyó Eee Keyboard PC-je, amely tulajdonképpen egy billentyűzetbe épített, kisméretű kijelzővel is ellátott nettopnak felel meg. Most úgy tűnik, hogy a több hónapos késés után ebben a hónapban végre debütálhat az Eee Keyboard PC.

[bold]Zune HD: mostantól 64 GB-os változatban is megvásárolható

[/bold]

A Microsoftot saját weboldala buktatta le a Zune HD 64 GB-os verziójának érkezésével kapcsolatban, ugyanis a hivatalos lapon idő előtt jelent meg az új modellre utaló bejegyzés. Így vagy úgy, mostantól elérhető a készülék, legalábbis a Zune Store-on keresztül, igaz, egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államok területén, de várhatóan napokon belül megvásárolhatják majd a terméket az érdeklődők a világ egyéb pontjain is.

A 64 GB-os változat specifikációit tekintve tökéletesen megegyezik a 16 GB-os és 32 GB-os modellekkel. Az újdonság is 3,3 hüvelykes képátlójú OLED kijelzővel érkezik, ami 480 x 272 pixeles natív felbontást kínál. A készülék természetesen rendelkezik beépített FM rádióval, 802.11 b/g WiFi adapterrel és ugyanúgy az Nvidia ütőképes Tegra SoC platformja köré épül, mint elődei.

Végre jön az Eee KeyBoard PC?

Az ASUS különleges billentyűzet-számítógépét már többször is láthattuk, ugyanis a szerkezetről több olyan hír is született, amelyben a késéséről számoltunk be. A szerkezet az Amerikai Egyesült Államokban még ebben a hónapban debütál, ajánlott végfelhasználói ára valahol 500 és 600 dollár között fog elhelyezkedni. Az Eee Keyboard PC várható specifikációiról korábban már többször is beszámoltunk, ám ezek az adatok azóta valószínűleg érvényüket vesztették, több az esélye annak, hogy a termék a PineTrail platformra fog építeni. Amíg a részletek kiderülnek, illetve a termék hivatalosan is megjelenik, vessünk néhány pillantást az alábbi videóra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward