Ismét egy új GeForce driver: 177.41 WHQL

Az Nvidia ismét új illesztőprogramot adott ki termékeihez, ám a legfrissebb változat csak és kizárólag a GeForce GTX 260-as és 280-as modellekhez, valamint az nForce 780 SLI és nForce 750 SLI lapkakészlettel ellátott és integrált videó vezérlővel felszerelt alaplapokhoz passzol, egyéb termékeket sajnos NEM támogat.

Ismét egy új GeForce driver: 177.41 WHQL

Az Nvidia ismét új illesztőprogramot adott ki termékeihez, ám a legfrissebb [bold]177.41-es változat csak és kizárólag a GeForce GTX 260-as és 280-as modellekhez, valamint az nForce 780 SLI és nForce 750 SLI lapkakészlettel ellátott és integrált videó vezérlővel felszerelt alaplapokhoz passzol, egyéb termékeket sajnos NEM támogat.

[/bold]

A gyártó egyébként nemrégiben adott ki friss meghajtóprogramot a GeForce 6-os, 7-es, 8-as és 9-es sorozatú videokártyákhoz, amely számos hibajavítást tartalmaz, így minden Nvidia kártyatulajdonos számára érdemes letölteni.

Visszatérve a 177.41-es WHQL meghajtóprogramhoz, az újdonság DirectX 9-es és OpenGL támogatást kínál az egy GPU-s és az SLI rendszerek számára Windows XP alatt is. A szoftver és az Nvidia System Tools alkalmazás telepítésével lehetőség nyílik a videokártya tuningolására, valamint az egység hőmérsékletének figyelésére egyaránt, ez a lehetőség Windows XP és Windows Vista környezetben egyaránt működik.

Az új meghajtóprogram Vista alatt DirectX 10-es és OpenGL támogatás kínál az egy GPU-s, SLI és a háromutas SLI rendszerek számára. A meghajtóprogram HypridPower és Hybrid SLI támogatással is bír. A HybridPower eljárás segítségével a rendszer alacsony terhelés esetén az integrált videó vezérlőre támaszkodik, míg játék közben a Hybrid SLI jóvoltából a dedikált videokártyával együttműködve próbálja a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtani a felhasználók számára. A Hybrid Power és a Hybrid SLI eljárás ez esetben kizárólag a GeForce GTX 260, GTX 280, nForce 780 SLI és nFirce 750 SLI modelleknél használható. Az új meghajtóprogram támogatja az Nvidia CUDA technológiáját, de ezt is csak Windows Vista alatt használhatjuk.

Az új meghajtóprogramot az alábbi hivatkozások segítségével tölthetjük le:

- GeForce 177.41 WHQL (Windows XP 32bit)

- GeForce 177.41 WHQL (Windows XP 64bit)

- GeForce 177.41 WHQL (Windows Vista 32bit)

- GeForce 177.41 WHQL (Windows Vista 64bit)

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward