Iomega ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive

Az Iomega kínálatában egy új megoldás tűnt fel, amely hálózati adattárolóként, valamint multimédiás központként egyaránt megállja a helyét. A ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive névre keresztelt termék 500 GB-os és 1 TB-os adattároló kapacitással érkezik, a gyártó mellékel hozzá egy távirányítót is, hogy a multimédiás funkciókat könnyedén, akár a karosszékből is tudjuk irányítani.

Iomega ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive

Az Iomega kínálatában egy új megoldás tűnt fel, amely hálózati adattárolóként, valamint multimédiás központként egyaránt megállja a helyét. A ScreenPlay Pro HD Multimedia Drive névre keresztelt termék 500 GB-os és 1 TB-os adattároló kapacitással érkezik. A gyártó mellékel hozzá egy távirányítót is, hogy a multimédiás funkciókat könnyedén, akár a karosszékből is tudjuk irányítani.

Az Iomega újdonsága fényképek, videók és zene fájlok lejátszására lett kifejlesztve, a termék natív 720p és 1080i támogatással érkezik, így a HD filmek lejátszására is tökéletesen képes. A gyártó állítása szerint az 1 TB-os külső merevlemezre nagyjából 4 millió fotó, 18500 órányi zene vagy 1500 órányi videó fér.

Az Iomega multimédia központja 0,98 Kg-os súllyal és 145 x 76 x 184 mm-es méretekkel bír. A termékben található merevlemez 7200-as percenkénti fordulatszámmal üzemel. A rendszer 10/100-as ethernet vagy USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolható a számítógéphez. A ScreenPlay Pro HD HDMI, komponens és kompozit videó kimenetekkel van ellátva, míg a hangért (ha nem a HDMI-t használjuk) RCA, koaxiális és S/PDIF kimenetek felelnek. A gyártó az új modellhez USB, HDMI és kompozit kábeleket egyaránt mellékel.

A HDMI vagy a komponens kimenetek segítségével a felhasználók 480i/480p/720p és 1080i videó beállítások között választhatnak. A rendszer rendkívül sok fájlformátumot támogat, ezek között megtalálhatóak az MP3, AC3 (Dolby Digital Encoding), DTS, PCM, AAC, WAV, WMA, MPEG-1, MPEG-2 (HL/ML), MPEG-4 (AVI/DiVX 3.11, 4.x, 5.x, 6.x/XViD), mov, iso, vob, mp4, mkv, JPEG, és a BMP formátumok egyaránt.

Az Iomega ScreenPlay Pro HD Microsoft Windows XP Home/XP Professional/XP Professional x64 és Windows Vista operációsrendszerekkel kompatibilis. Az ScreenPlay Pro HD 500 GB-os adattároló kapacitással ellátott változata 199 euróba, míg az 1 TB-os modell 249 euróba fog kerülni, a termékek szállítása már megkezdődött.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward