Internet Explorer 8 RC1 XP-hez és Vista-hoz

A vártnak megfelelően mától végre letölthető az Internet Explorer következő, 8-as verziójának első kiadásra jelölt, azaz RC1-es változata. A hivatalos IE8Blog-ról származó információk szerint az új szoftver esetében a második béta verzióban lévő hibákat kijavították, illetve a felhasználói visszajelzések alapján néhány kisebb változtatást eszközöltek az új szoftver esetében.

Internet Explorer 8 RC1 XP-hez és Vista-hoz

A vártnak megfelelően végre letölthető az Internet Explorer következő, 8-as verziójának első kiadásra jelölt, azaz RC1-es változata. A hivatalos IE8Blog-ról származó információk szerint az új szoftver esetében a második béta verzióban lévő hibákat kijavították, illetve a felhasználói visszajelzések alapján néhány kisebb változtatást eszközöltek az új szoftver esetében.

Galéria megnyitása

A jelenlegi álláspont szerint az Internet Explorer 8 most már teljes mértékben készen áll a megjelenésre. A felhasználók és a tesztelők visszajelzései alapján a webböngésző stabilitását, teljesítményét és kompatibilitását a korábbi verzióhoz képest tovább javította a fejlesztőgárda. A leírások alapján a clickjacking védelem is készen áll, amelyet a biztonságtechnikai szakemberekkel közösen fejlesztettek ki. Az eljárás gyakorlatilag annyit tesz, hogy a weboldal védelmi hibáit kijátszó JavaScript hivatkozásokat, amelyek adatlopást végeznek, automatikusan kiszűri és letiltja a szoftver. Az InPrivate technológia esetében is történt néhány változás, amelyekkel a meglévő hibákat javították ki. Ez a funkció egyébként diszkrét böngészést tesz lehetővé: a mód használatakor sem a felhasználónevek és jelszavak, sem pedig a meglátogatott weboldalak címei nem kerülnek elmentésre.

Galéria megnyitása

A vállalat szakemberei számos egyéb hibát is száműztek az új verzióból, többek között egyszerűbbé tették a könyvjelzők hozzáadását is. A szoftver telepítésével, illetve a böngésző frissítés pontos menetével kapcsolatban további információk itt találhatóak. Az új szoftver a Windows XP, Vista és a Server operációsrendszerekkel egyaránt kompatibilis, az alkalmazás a Microsoft hivatalos Internet Explorer 8-as weboldaláról tölthető le (természetesen van magyar verzió is). Az IEBlog-on olvasható első bejegyzés alapján a Windows 7 felhasználóknak még várniuk kell az IE8 RC1-es verziójára, ők majd csak a következő Windows 7 frissítés keretein belül juthatnak majd hozzá.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap