iMac rivális Gateway-módra

A múlt hónap folyamán jelentek meg az új "alumínium iMac-ek", ennek hatására a Gateway ihletet kapott és elkészítette az Apple iMac riválisát, amely Gateway One névre hallgat. A Gateway újdonsága ugyan csak 19"-os kijelzővel rendelkezik, ám minden egyéb tekintetben képes felvenni a versenyt az iMac-ekkel, legalábbis a gyártó ebben reménykedik.

iMac rivális Gateway-módra

A múlt hónap folyamán jelentek meg az új "alumínium iMac-ek", ennek hatására a Gateway ihletet kapott és elkészítette az Apple iMac riválisát, amely Gatewway One névre hallgat. A Gateway újdonsága ugyan csak 19"-os kijelzővel rendelkezik, ám minden egyéb tekintetben képes felvenni a versenyt az iMac-ekkel, legalábbis a gyártó ebben reménykedik.

A Gateway One 9,2 cm-es mélységgel rendelkezik, a monitor dizájnos fekete kerettel büszkélkedik, így egészen szép látványnak bizonyul. A MacNN információi szerint a Gateway One októbertől kereskedelmi forgalomban kétféle verzióban lesz kapható, illetve a tervek szerint lesz egy harmadik modell is, amely kizárólag on-line megrendelés esetén érhető majd el. Az egyik modell 1,5 GHz-es Core 2 Duo processzort, integrált Intel X3100-as videó vezérlőt, 2 GB rendszermemóriát és 320 GB-os merevlemezt fog tartalmazni, ezért az összeállításért 1300 dollárt kér majd el a gyártó.

A második készülék 2 GHz-es Core 2 Duo processzorral,  Mobility Radoeon HD 2600-as videokártyával, 3 GB rendszermemóriával és 500 GB-os háttértárral büszkélkedik. A konfiguráció ára ebben az esetben 1800 dollár lesz.

A harmadik, vagyis az "on-line modell" specifikációja megegyezik majd az 1300 dolláros készülékkel, azzal a különbséggel, hogy ebben az összeállításban már Radeon HD 2600-as videokártya és 400 GB-os merevlemez lesz jelen. Utóbbi termékért 1500 dollárt kell a virtuális asztalra letennünk.

Minden készülékben lesz WiFi és Bluetooth modul, valamint slot-loading rendszerű DVD író (mint az iMac esetében), továbbá FireWire csatlakozó és 5 az egyben kártyaolvasó is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward