i-Chill ZEROtherm Hurricane GeForce 9600GT

Az Inno3D egy új termékkel jelentkezett a piacon, amely tulajdonképpen nem más, mint egy extrém hűtéssel ellátott, gyárilag túlhajtott GeForce 9600 GT. A termék i-Chill ZEROtherm Hurricane GeForce 9600GT névre hallgat, a gyártó egy ZeroTherm HC92 Cu 8800 3-in-1 videokártya hűtővel szerelte fel az újdonságot, amely így alaphelyzetben 20%-kal hűvösebb, mint egy referencia 9600 GT. Az újdonság egy 30 perces teszt folyamán 50%-kal alacsonyabb hőmérsékleten üzemelt teljes terhelés alatt, mint az átlagos, referencia dizájnnal készült egységek.

i-Chill ZEROtherm Hurricane GeForce 9600GT

Az Inno3D egy új termékkel jelentkezett a piacon, amely tulajdonképpen nem más, mint egy extrém hűtéssel ellátott, gyárilag túlhajtott GeForce 9600 GT. A termék i-Chill ZEROtherm Hurricane GeForce 9600GT névre hallgat, a gyártó egy ZeroTherm HC92 Cu 8800 3-in-1 videokártya hűtővel szerelte fel az újdonságot, amely így alaphelyzetben 20%-kal hűvösebb, mint egy referencia 9600 GT. Az újdonság egy 30 perces teszt folyamán 50%-kal alacsonyabb hőmérsékleten üzemelt teljes terhelés alatt, mint az átlagos, referencia hűtővel felvértezett egységek.

Az Inno3D figyelemre méltó újdonsága 750 MHz-es magórajellel, 1625 MHz-es shader órajellel és 1940 MHz-en üzemelő memória chipekkel kerül a boltok polcaira. A kártyán található hűtő passzív módon is képes ellátni a videokártya hűtését, ám ha tuningolni támad kedvünk, akkor a mellékelt ventilátort is csatasorba állíthatjuk, így még hatékonyabb hűtés áll rendelkezésünkre. A kártya hűtője 4 darab hőcső segítségével vezeti el a hőt a GPU-ról, a lamellákat egy 92 mm-es ventilátor próbálja hűteni, ahogy a mellékelt ábra mutatja, rendkívül hatékonyan.

Az Inno3D újdonsága 3 év garanciával kerül forgalomba. A kártya aranyozott TV- és DVI kimenetekkel érkezik, a hatékony áramfelhasználás érdekében az egység A1-es szilárd kondenzátorokkal van felvértezve. Az Inno3D kártyája hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, a gyártó azonban nem árult el részleteket az újdonság árával kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward