HP noteszek AMD processzorral

HP noteszek AMD processzorral

Az elmúlt időszakban az Intel processzorral felszerelt, Santa Rosa alapú noteszekről lehetett hallani a legtöbb hírt, az AMD processzoraival felvértezett újdonságok nagymértékben háttérbe szorultak. Ez most egy hír erejéig megváltozik, ugyanis a HP kínálatában három új notebook jelent meg, amelyekben egytől-egyig AMD-s szív dobog. Az újdonságok közül két notesz, azaz a DV9500z és a dv6500z a HP Pavilion termékcsaládját erősíti, a harmadik termék, vagyis a v6500z típusjelzéssel rendelkező notesz a Compaq Presario sorozat tagja.

A Pavilion dv9500z 17 colos kijelzővel büszkélkedik, Turion 64 X2-es processzorokkal szereli fel a gyártó, amelyek órajele 1,9 GHz-től 2,3 GHz-ig terjed konfigurációtól függően. A noteszben GeForce Go 7150M integrált videó vezérlő található, de GeForce 8400M GS videokártyával is kérhetjük. A notesz alapára 999 dollár.

A második termék a Pavilion dv6500z, amelynek alapára már valamivel alacsonyabb: a készüléket 749,99 dolláros ártól vásárolhatjuk meg, ez a modell viszont 15,4 colos széles képernyővel rendelkezik. A készüléket szintén Turion 64 X2-es processzorral látják el, az egységek órajele 1,8 GHz-től 2,2 GHz-ig terjed, a videó megjelenítés tekintetében viszont ugyanazokat a lehetőségeket kapjuk, mint a dv9500z esetében.

A harmadik notesz, azaz a Compaq Presario v6500z már 499 dolláros ártól elérhető, a készülék szintén 15,4 colos széles kijelzővel rendelkezik. A noteszhez 2 GHz-es órajelen üzemelő Sempron 3600+-os, vagy 1,8 GHz és 2,1 GHz közötti órajellel rendelkező Turion X64-es processzort kérhetünk. A v6500z kizárólag integrált GeForce Go 7150M videó vezérlővel érhető el. Mindhárom készülék megvásárolható a mai naptól kezdve, a gyártó állítása szerint az új noteszeket a következő hónap közepétől kezdik majd szállítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward