HP Blackbird 002: PC játékosoknak

A HP egy új konfiguráció piacra dobására készül, amely Blackbird 002 elnevezéssel válik majd ismertté. A PC kifejezetten a játékosok, illetve a nagy teljesítményt igénylő felhasználók számára készül, a gyártó rendkívül erős konfigurációkat állít össze az előzetes információk szerint. A források szerint a számítógépházon belül a CPU és a GPU egyaránt folyadékhűtést kap, de az overclockerekre is gondol a cég, hiszen a BIOS kifejezetten elősegíti a tuningolást.

HP Blackbird 002: PC játékosoknak

A HP egy új konfiguráció piacra dobására készül, amely Blacbird 002 elnevezéssel válik majd ismertté. A PC kifejezetten a játékosok, illetve a nagy teljesítményt igénylő felhasználók számára készül, a gyártó rendkívül erős konfigurációkat állít össze az előzetes információk szerint. A források szerint a számítógépházon belül a CPU és a GPU egyaránt folyadékhűtést kap, de az overclockerekre is gondol a cég, hiszen a BIOS kifejezetten elősegíti a tuningolást.

A HP Blackbird 002 szabványos alkatrészekből épül fel, így egy esetleges bővítés alkalmával sem kell problémáktól tartanunk. A szabványos alkatrészeknek köszönhetően a driver problémákból adódó kellemetlenségeket is el lehet kerülni. A Blackbird 002 háza alumíniumból készült, a HP - vagyis a Voodoo, akit a vállalat felvásárolt - a tervezésnél gondosan ügyelt a kiváló szellőzésre, ezzel magyarázható a ház különleges talpazata.

A HP újdonságának pontos technikai paraméterei egyelőre nem ismertek, ami tudható az az, hogy a gépbe 10000 RPM-en dolgozó Raptor merevlemezt építenek, ebből az egységből akár négy darab is használható, ekkor akár RAID 5 módban is üzemeltethetjük a konfigurációt. A rendszer tápellátásáról egy 1,1 KW-os tápegység gondoskodik. A ház tetején található egy nyitható panel, amelyben kártyaolvasó, valamint USB, Firewire portok és audio csatlakozók lapulnak.

Az HP Blacbird 002-es konfigurációja többféle változatban lesz elérhető, a készülék alapára 2500 dollárról indul, a csúcsmodellért viszont már 6500 dollárt kérnek majd el az üzletben. Az újdonság szeptember 15-én debütál, ettől az időponttól kezdve remélhetőleg rendelkezésre állnak majd a pontos technikai adatok is.

A HP Blackbird 002 hivatalos weboldala - ahol további infromációk is találhatóak - az alábbi hivatkozás segítségével érhető el: h20435.www2.hp.com/#/home/

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward