Hőérzékelős ventilátorok az Arctic Cooling-tól

Nyáron a nagy meleg miatt igen-igen jól jön az extra hűtés, főleg ha valami komolyabb gamer konfigurációval rendelkezünk. Az Arctic Cooling mérnökei egy új rendszerhűtő ventilátor családdal bővíti kínálatát, amelyek nem csak halk működésükkel viszonylag nagy levegőmegmozgatási képességükkel, hanem egy igen ötletes funkcióval is megpróbálják kielégíteni a felhasználók konfigurációinak igényeit.

Hőérzékelős ventilátorok az Arctic Cooling-tól

Nyáron a nagy meleg miatt igen-igen jól jön az extra hűtés, főleg ha valami komolyabb gamer konfigurációval rendelkezünk. Az Arctic Cooling egy új rendszerhűtő ventilátor családdal bővíti kínálatát, amelynek tagjai nem csak halk működésükkel és viszonylag nagy levegőmegmozgatási képességükkel, hanem egy igen ötletes funkcióval is megpróbálják kielégíteni a felhasználók konfigurációinak igényeit.

Az Arctic F Pro TC névre keresztelt ventilátor családban három modell foglal helyet, amelyek sorrendben 80 mm-es, 92 mm-es és 120 mm-es átmérővel rendelkeznek. Az újdonságok legfontosabb tulajdonsága az, hogy jár melléjük egy 40 cm hosszú kábel, amelynek a végén egy hőérzékelő helyezkedik el. A hőérzékelő jóvoltából sokkal pontosabban mérhető a környezeti hőmérséklet, és így sokkal hatékonyabban lehet szabályozni a ventilátor fordulatszámát is a pillanatnyi igénynek megfelelően. A ventilátorok esetében 38 Celsius fokos hőmérséklet alatt a fordulatszám a legalacsonyabb szinten marad, majd ahogy az említett hőfok fölé ér a környezeti hőmérséklet, a fordulatszám elkezd növekedni.

A ventilátorokra a gyártó összesen 6 év garanciát vállal. Az Arctic F Pro TC légkeverők a közlemény szerint még ebben a hónapban forgalomba kerülnek, az egységek pontos specifikációiról és várható végfelhasználói árairól a fenti táblázat ad némi tájékoztatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward